PORUKA GRUJIČIĆA DURAKOVIĆU: Prihvati poraz i pruži ruku, pa da popijemo kafu i razvijamo Srebrenicu
Foto: Printscreen Nezavisne.com

odgovorio na uvrede

PORUKA GRUJIČIĆA DURAKOVIĆU: Prihvati poraz i pruži ruku, pa da popijemo kafu i razvijamo Srebrenicu

Bosna i Hercegovina -

SREBRENICA - Mladen Grujičić odgovorio je preko svog Fejsbuk profila na uvrede Ćamila Durakovića.

Mladen Grujičić je napisao da "Ćamil Duraković vodi medijski rat protiv mene i protiv budućnosti Srebrenice koristeći laži i niske udarce, što je odlika nedovršene i površne ličnosti, znanja na nivou srednjoškolaca. Ja ga javno pozivam da pokaže svoju diplomu i obrazovanje. Pozivam ga da pokaže svoje radno iskustvo i svoje stvaralaštvo u bilo kojoj sferi života.

Mene želi da poistoveti sa Vojislavom Šešeljem, najmlađim dr nauka u bivšoj SFRJ, a mislim da nije pročitao nijednu njegovu knjigu. Ćamil je čovek sklon aferama, od Šatorskog naselja do krađe struje, kontroverzna ličnost koja se prikazuje u skroz drugom izdanju nego što jeste, tip osobe sklone manipulacijama i izmišljanjima.

Njegove karakterne crte daleko su od ideje istinske multietničnosti čoveka čiji je idol Naser Orić, koji je predvodio ubice mog oca i moje familije. On ne želi da se suoči sa realnošću, i ja ga pozivam da prihvati poraz i pruži ruku, da popijemo kafu i da idemo zajedno politikom razvoja Srebrenice.

Plašim se da on medijskim ratom pokušava da izazove neke nove šatore i odlazak Bošnjaka sa ovih prostora. Nije Ćamil Srebrenica, niti je Ćamil bošnjački narod. Ja sam ono što jesam, a vreme je sud onog što sam obećao narodu. Zato pozivam Bošnjake na dogovor, da idemo dalje i počnemo da radimo".

(nezavisne.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track