UHAPŠENI NASILNICI IZ TESLIĆA: Mladići koji su premlatili Bogdana Rakića od ranije poznati policiji
Foto: Facebook/Bogdan Rakić

Odsekli mu kosu, mlatretirali ga...

UHAPŠENI NASILNICI IZ TESLIĆA: Mladići koji su premlatili Bogdana Rakića od ranije poznati policiji

Bosna i Hercegovina -

Zbog sumnje su brutalno pretukli Teslićanina Bogdana Rakića (18) uhapšeni su Armin Jašarević (23) i Branko Jurić (22), obojica sa područja opštine Teslić.

Oni se terete za nanošenje teških povreda i zlostavljanje. "Za A.J. i B.J. se sumnja da su u noći između prvog i drugog novembra na području planine Borja, fizički i na drugi način zlostavljali B.R. kome su rukama i nogama zadali veći broj udaraca po glavi i telu, sekli kosu i bradu, nanevši mu teške povrede opasne po život", saopštila je Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

Nasilnici su Rakića na Borje dovezli iznajmljenim vozilom kojim je upravljalo treća osoba.

"Policija je došla do saznanja da je korišćen "fijat", vlasništvo firme sa područja FBiH. Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Teslić, prekjuče je pretreseno to vozilo, pronađeni su i izuzeti materijalni dokazi koji mogu koristiti u daljem toku krivičnog postupka", naveli su iz policije.

VAPAJ MAJKE IZ TESLIĆA: Sina jedinca su mi ošišali, pretukli, zavezali za automobil i vukli po putu!

Nakon kriminalističke obrade, oba nasilnika će biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj. Policijskoj stanici je prijavljeno iz Doma zdravlja da je u tu zdravstvenu ustanovu dovezen Rakić u prisustvu majke, koja je izjavila da je njen sin pretučen pod okriljem noći.

"Povređeni R.B. je prevezen u dobojsku bolnicu, nakon čega je zbog težine zadobijenih povreda prevezen na Univerzitetski klinički centar RS", saopšteno je iz policije.

Nasilnici su posle iživljavanja, dovezli Rakića u grad, gde su ga izbacili iz vozila. Obojica napadača, kako saznaju lokalni mediji, odranije su poznata policiji.

(Nezavisne)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja