(UZNEMIRUJUĆE) OTIŠAO NA ROĐENDAN, PA ZAVRŠIO U BOLNICI Majka pretučenog mladića iz BIH traži pravdu
Foto: Širokibrijeg.info

Ima višestruke prelome

(UZNEMIRUJUĆE) OTIŠAO NA ROĐENDAN, PA ZAVRŠIO U BOLNICI Majka pretučenog mladića iz BIH traži pravdu

Bosna i Hercegovina -

Već mesec dana se govori o premlaćivanju mladića u Širokom Brijegu posle jedne rođendanske zabave, ali još uvek se ne zna šta se tačno dogodilo.

Javnosti se tim povodom obratila i majka dečaka koja želi, kako ističe, potaknuti istražne i pravosudne institucije u Širokom Brijegu da rade svoj posao "časno, iskreno i istinoljubivo".

Prenosimo vam njeno pismo:

"Piše vam majka dečaka koji je pre mesec završio u bolnici s vrlo teškim povredama glave. Pišem vam jer sam u potrazi za istinom. Moj sin je otišao na rođendansku zabavu,a završio u bolnici s teškim potresom mozga i frakturama kostiju lica.

Foto: Širokibrijeg.info
Foto: Širokibrijeg.info

Najgori strahovi jedne majke su ostvareni. Samo dragom Bogu možemo zahvaliti što moj sin te večeri nije izgubio život. Iako je prošlo mesec dana, od mene i moje porodice se skriva istina. Bezbroj je teorija, bezbroj scenarija, toliki se teret stavio na pleća naše porodice da se svakim danom pitamo u kakvom to mi svetu živimo? Kako je moguće da incident na jednoj srednjoškolskoj zabavi postaje tolika misterija da prerasta u brojne teorije zavere?Moju porodicu i mene ne zanima ništa, nego istina! Ne zanima nas nikakva odšteta , ne želimo upirati ni u koga prstom i dovoditi na stub srama, ne želimo da ikoga prozivamo, zanima nas samo istina. Istina koja će dati odgovore mome sinu koji će traume što telesne, što psihičke, nositi celi život.

UHAPŠENI NASILNICI IZ TESLIĆA: Mladići koji su premlatili Bogdana Rakića od ranije poznati policijiŽelimo istinu, jer ceo ovaj slučaj ne sme da bude bez nekog razloga i smisla, jer ono što se dogodilo mom sinu, sutra se može dogoditi bilo kome ako se ne bude znala istina. Na kraju, može se dogoditi ponovo njemu. Pišem vam ovim putem znajući kako kod nas sve počinje i sve završava u politici.

Ovim putem Vas molim da svojim delovanjem podstaknete istražne i pravosudne institucije u Širokom Brijegu da rade svoj posao časno, iskreno i istinoljubivo. Molim Vas da podstaknete institucije da konačno iznesu istinu o ovom slučaju, nepristrano i objektivno.Apelujem na vašu savest. Stavite se u moju poziciju. U nadi da ćete pomoći mojoj porodici u traženju istine, najsrdačnije vas pozdravljam"..

Foto: Širokibrijeg.ingo
Foto: Širokibrijeg.ingo

Podsetimo, u noći s 8. na 9. oktobra oko 1.30 u širokobriješkom naselju Zavoznik teško je pretučen maloletni M.S. koji je bio na privatnoj rođendanskoj zabavi.

Kako piše portal sirokibrijeg.info, dolaskom u SKB Mostar maloletnom M.S. ustanovljene su višestruke povrede - težak potres mozga, lom jagodične kosti, lom vilice na dva mesta, puknuće nosne sluznice, lom nosne kosti, dva oštećena i jedan polomljen zub, modrice po licu i očima, i dve masnice s obe strane vrata.

Slučaj prijavljen policiji, a o svemu je obavešten i dežurni kantonalni tužilac. "U interesu istrage ne možemo iznositi više detalja. ", izjavili su iz MUP-a.

(Širokibrijeg.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track