PUTIN I TRAMP ZAJEDNO U BANJALUCI: Dva dana voziće se kamionom kroz centar grada!
Foto: Printscreen Mojabanjaluka.info

akcija snp izbor je naš

PUTIN I TRAMP ZAJEDNO U BANJALUCI: Dva dana voziće se kamionom kroz centar grada!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA -Srpski narodni pokret (SNP) Izbor je naš je pod utiskom mogućih svetskih događaja izazvanih izborom Donalda Trampa za predsednika USA, organizovao akciju pod nazivom „Nada za svetsku pravdu“.

Tako će se u naredna dva dana ulicama Banjaluke kretati kamion sa bilbordom na kojem su zajedno ruski i američki predsednik Vladimir Putin i Donald Tramp i ispisana poruka „Nada za svetsku pravdu – Čestitamo“.

"Pobeda Trampa na predsedničkim izborima u Americi nije pobeda pojedinca Trampa, već je to pobeda običnih ljudi koji su se pobunili protiv otuđene i samožive elite čija je politika destabilizovala svet uvodeći ga u sukobe.

Zato je svetska javnost zainteresovana i veruje da će USA na čelu sa novim predsednikom Trampom doneti suštinske promene i zajedno sa Rusijom i Putinom graditi svetski mir i sveopšti napredak svetskog društva", stoji u saopštenju SNP.

''Ukoliko, ne daj Bože, ne dođe do toga, onda će USA i Rusija svaka sa svojim ideologijama i vizijama krenuti u suprotnim pravcima, a onda ko zna gde će to odvesti svet", saopšteno je iz SNP Izbor je naš.

(mojabanjaluka.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja