NAJLUĐI BOSANSKI OGLASI: Prodajem sina, menjam bubrege za BMW, kradena bicikla povoljno...
Foto: Shutter

Smehotresno

NAJLUĐI BOSANSKI OGLASI: Prodajem sina, menjam bubrege za BMW, kradena bicikla povoljno...

Bosna i Hercegovina -

Na jednom bosanskom portalu za oglašavanje svakodnevno se nađe desetine neobičnih oglasa.

Da li iz namere da se dobro zabave neki ljudi prodaju i ono što zdrav razum ne bi mogao ni da pomisli. Pa tako prodaju žene, muževe, svekrve, tašte, nude isceliteljske usluge, a jedan otac iz Zvornika u rubrici „Konji“ prodavao je sina!

U opisu „artikla“ navedeno je: “Spava do podne, jede, šminka se pola sata, rikta frizuru, ide na kafu sa starijim devojkama i tetkicama, dođe kući, istušira se, ponovo jede, ode u nepoznatom pravcu sa mnogo starijim devojkama od sebe, dođe ujutru u 5 ofucan k'o lovačka kuja, i opet jede i tako sve u krug. Neće ništa da radi jedino što zna je da traži koju marku za dopunu, kafu i cigare. Nije puno naporan jer je retko kod kuće. Ko bi ga odveo daleko od Zvornika i moje kuće ja bih doplatio samo da ga moje oči ne vide.“

Korak dalje otišao je muškarac koji u rubrici tehnika – wc kupatilo prodaje oba bubrega za cenu po dogovoru, ili ih menja za BMW X6.

Vrlo često, oglasi su nejasni. Pojedini su i brutalno iskreni. Tako jedan Kakanjac ukradeni bicikl prodaje za cenu po dogovoru, dok se jedan prodavac dosetio i Golfa 2 upakovao u foliju pa ga posle prodavao kao novi, „neotpakovani“ auto, koji košta čak 7.500 evra.

(Visoko.co.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track