TOP 10 IZJAVA PROFESORA SPAHIĆA: Sa našeg stanovišta Amerikanci ne postoje!
Foto: Printscreen YouTube

Šaljivdžija

TOP 10 IZJAVA PROFESORA SPAHIĆA: Sa našeg stanovišta Amerikanci ne postoje!

Bosna i Hercegovina -

Redovni profesor sarajevskog Fakulteta političkih nauka Besim Spahić poznat je po svojim smešnim i zanimljivim izjavama koje se citiraju svuda po internetu.

Poslednje u nizu su da je Novak Đoković albanskog porekla a da su koreni Karađorđevića, zapravo, iz Albanije. Ovo je 10 najsmešnijih i najboljih izjava Spahića.- Mnogi kažu: "Novak Đoković je naš – Srbin". Kako je Đoković Srbin kad je Đokaj katolik Albanac iz Tuza (Crna Gora), kad mu je brat i dalje Dragan Đokaj

- Dinastija Karađorđević vuče poreklo iz albanskog plemena Klimenti. Trojica papa su bili Albanci. Majka Tereza je Albanka. Robert Bob Dol, donedavni predsednik američkog Kongresa, je Albanac. Trenutno su sedam senatora Americi, računajući jednog muškarca Bošnjaka i ženu Bošnjakinju izbeglice - Albanci. Čak šest gradonačelnika Čikaga su bili Albanci. Iako to mnogo negiraju. Ne, oni šiptari, košpice, kokice, kikiriki, ali je Ivica Dačić naš. "

– Ja sam Vlah. Imam sreću da sam Vlah čiji su preci prešli na islam. Sad bih ja morao da mrzim Vlahe. Volim više Vlahe nego planinu Vlašić.

– Kradu oni koji tri puta sedmično idu na džumu za vreme radnog vremena.

– Kako se ja zovem H-Besim H-Spahić, jer to je više bošnjački, odnosno bosanski, a u srednjoj Bosni kaže kako ti je ime, kaže Rvoje. Kako? Rvoje Rvatinić. Šta si ti? Kaže, Rvat. Neko im je rekao da H ne smiju izgovarati… – navodi Spahić.

– Treba postaviti ženu za predsednika i tako bi smo imali prvi put muškarca na čelu države!

- Građani ne znaju šta će, pa misle da će doći „mesija“ pa će nešto obećati, a najlakše je obećati

– Žene nam se pokrivaju. To je katastrofa. Mi smo već propali!

– Za muslimane je najvažnije da navijaju za reprezentaciju Turske kada igra protiv Hrvatske.

– Sa našeg stanovišta Amerikanci ne postoje. Kako im nije jasno – 447 naroda, rada, i 409 religija. Oni moraju imati 409-člano predsedništvo i onda veće naroda, rasa, međurasa… Propali bi odmah

(E.P.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track