Najnovije vesti

(FOTO 18+) SKANDAL TRESE  BIH: Polugolu sekretaricu direktora masiraju usred radnog vremena!
Foto: Printscreen FB/Faktor.ba

(FOTO 18+) SKANDAL TRESE BIH: Polugolu sekretaricu direktora masiraju usred radnog vremena!

Bosna i Hercegovina

Upravu za indirektno oporezivanje (UIO) BiH trese skandal, a među zaposlenima Centralne kancelarije ove institucije u Banjaluci, kruže fotografije polugole slubžbenice koju usred radnog vremena masira radni kolega!

Naime, na fotografiji se vide gole noge i zadnjica žene koja leži na stolu u jednoj od kancelarija koje pripadaju kabinetu generalnog direktora.

Nezvanično saznajemo da je u pitanju sekretarica jednog od pomoćnika direktora, a fotografije su napravili zaposleniUIO BiH u Banjaluci tokom radnog vremena krajem prošle sedmice. Neki od njih ispričali su da ovo čak nije prvi put da zatiču ovakve scene.

- Ovo što se dešava je vrhunac bahatosti i besramnosti, koji ne dolikuju bilo kojem radnom mjestu, a posebno ne jednoj instituciji na državnom nivou. Ovde ima puno vrednih i poštenih ljudi, a zbog ovakvih osoba, cela institucija dobija negativan imidž. To što se dešava je skandalozno – ispričala je za Faktor sagovornica koja je želela da ostane anomimna.

Uprava za indirektno oporezivanje BiH inače ističe važnost poštovanja kodeksa ponašanja svojih zaposlenih, te na svojoj internet stranici imaju i posebnu rubriku o ovoj tematici.

Ističe se da su još 2006. godine propisali kodeks ponašanja na bazi nekoliko međunarodnih preporuka i deklaracija.

- Kao osnovna načela ponašanja službenika UIO promovišu se poštenje, profesionalnost, dostojanstvo, nepristratsnost i pažnja. Visoki etički i profesionalni standardi, dobri uslovi rada, motivacija i obučenost osnovni su preduslovi efikasnom ubiranju prihoda. Svi ovi elementi čine cjelinu na kojoj se gradi dignitet institucije - podvukli su u UIO BiH.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 20.03.2017

(Faktor)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...