(VIDEO) SKANDAL U BANJALUCI: Zbog primanja mita uhapšen inspektor Poreske uprave RS
Foto: Profimedia, 0164695090

Nema popuštanja

(VIDEO) SKANDAL U BANJALUCI: Zbog primanja mita uhapšen inspektor Poreske uprave RS

Bosna i Hercegovina -

U Banjaluci je jutros uhapšen inspektor Poreske uprave Republike Srpske čiji su inicijali S.T. zbog sumnje da je počinio krivično delo primanja mita.

"S.T je uhapšen u prostorijama Poreske uprave Republike Srpske", potvrdila je načelnica Odeljenja za odnose sa javnošću MUP Srpske Mirna Miljanović.

Iz policije navode da je u toku je kriminalistička obrada, a uhapšeni inspektor će u toku dana, uz izvještaj o počinjenom krivičnom delu, biti predat u nadležnost Posebnog odeljenja Republičkog tužilaštva za suzbijanje korupcije, organizovanog kriminala i najtežih oblika privrednog kriminala.

Foto: Printscreen RTRS
Foto: Printscreen RTRS

Srna nezvanično saznaje da je slobode lišen Stevan Tešić, prenosi RTRS. Oglasila se i Poreska uprava.

"Obaveštavamo javnost da Poreska uprava podržava aktivnosti policije i tužilaštva na suzbijanju korupcije i kriminala. Po dobijanju zvaničnih informacija o ovom predmetu od istražnih organa, odlučiće se i o pokretanju disciplinskog postupka protiv ovog inspektora", navodi se u saopštenju.

Poreska uprava Republike Srpske i ovom prilikom pozvala je građane da prijave svaki oblik koruptivnog ponašanja njihovih službenika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track