MEŠTANI NA VELIKIM MUKAMA: Zbog bandere nasred puta nema asfalta u Velikoj Kladuši
Foto: Klix.ba

Gde joj mesto nije

MEŠTANI NA VELIKIM MUKAMA: Zbog bandere nasred puta nema asfalta u Velikoj Kladuši

Bosna i Hercegovina -

Meštani velikokladuškog naselja Zborište ovih dana realizuju projekat asfaltiranja lokalnog puta, međutim od završetka radova sprečava ih stub za električnu energiju koji se nalazi na sredini puta.

Lokalni put od škole u mestu Zborište do zaseoka Alibegići u Velikoj Kladuši trebao bi biti uskoro asfaltiran, ali poslednju fazu radova onemogućava drveni stub za električnu energiju koji je postavljen na planskom putu.

Iako su meštani, putem svojih predstavnika iz građevinskog odbora, slali molbe nadležnima u Elektrodistribuciju da se stub izmesti, čak i da to meštani urade uz njihovu dozvolu, to nije učinjeno.

S druge strane, u Elektrodistribuciji tvrde da su meštani doveli njih pred svršen čin.

"Kada su odradili sve radnje koje su mogli da odrade, onda su se obratili Elektrodistribuciji. U ovom, kao i u svim slučajevima, pre nego i počnu da se izvode radovi, a gde su potrebne određene saglasnosti ili delovanje elektrodistribucije, oni koji radove naručuju moraju pismeni zahtev da uputie pre nego se otpočne s bilo kakvim radovima. U ovoj situaciji to nije bio slučaj", naveli su iz Elektrodistribucije.

Zahtev koji su meštani uputili poslovnici Elektrodistribucije u Velikoj Kladuši prosleđen je na odlučivanje u Elektrodistribuciju Bihać, koja je u ovakvim slučajevima merodavna da donositi odluke.

Ipak, nakon brojnih rasprava i prebacivabnja odgovornosti sporni stub je izmešten.

(klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track