MA, VOZI MIŠKO! Ostavili četiri učenika na izletu uz saglasnost njihovih drugova
Foto: Facebook Printscreen

Ni škola nije što je nekada bila

MA, VOZI MIŠKO! Ostavili četiri učenika na izletu uz saglasnost njihovih drugova

Bosna i Hercegovina -

Grupa učenika iz gimnazije "Vaso Pelagić" samoinicijativno je organizovala izlet u Novom Sadu van nastavnog plana i programa, a za to je angažovala agenciju "Dinamikturs" iz Brčkog za usluge prevoza.

Naime, ovaj izlet izazvao je burne reakcije zato što je četvoro učenika ostavljeno u Novom Sadu, a iz agencije Krajnović-Laser izbacili su sledeće saopštenje:

''Vezano za informaciju oko izleta učenika Gimnazije " Vaso Pelagić " u Novi Sad dana 08.04.2017. godine želimo da vas informišemo o sledećem.

Pošto pomenuta agencija na taj dan nije imala raspoložive vozne kapacitete, kao dugogodišnji poslovni partneri preuzeli smo obavezu prevoza učenika na izlet. Pri samom polasku iz Brčkog sa učenicima koji su organizovali izlet i vodili spiskove učenika dogovoreno je da zbog trenutnih gužvi na graničnim prelazima povratak iz Novog Sada bude u 18.00 sati umesto ranije dogovorenog povrtaka u 19.00 časova.

Kako su svih ostalih 150 učenika stigli na vreme dogovoreno za povratak, isti su predložili da sačekaju svoje drugove do 18 sati i petnaest minuta, te ukoliko do tog vremena ne stignu na odredište, vozaču su rekli da krene sa odredišta. Vozač je sačekao na odredištu do 18 sati i 15 minuta, te uz saglasnost učenika koji su organizovali izlet krenuo za Brčko'', stoji u saopštenju iz firme d.o.o ''Krajnović­Laser'' koja je organizovala prevoz.

(ebrcko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track