PROFA OPET ŠOKIRAO Banjalučanke su lepe za motku! 50 bolesti je u njima! To je kontejner virusa!
Foto: Printscreen

Skandalozno

PROFA OPET ŠOKIRAO Banjalučanke su lepe za motku! 50 bolesti je u njima! To je kontejner virusa!

Bosna i Hercegovina -

Banjalučanke šokirane izjavom kontroverznog doktora filozofije Miroljuba Petrovića, koji je rekao da su one "lepe za motku"!

Petrović je , između ostalog, spomenuo i svoju posetu Banjaluci, gde je držao predavanja.

"Išao sam kroz Gospodsku ulicu, nigde nisam video toliko devojaka u miniću, samo sevaju bataci i koja god takva prođe ja okrenem glavu na drugu stranu. Ako to gledaš podstiče se tvoj polni nagon. To je rezervisano za spavaću sobu, a van nje podstičeš polni nagon, gledaš one mučenice i hoćeš da nagrabusiš ko Izrelci kad su im satanisti poslali one dromfulje", rekao je Petrović.

On smatra da je ta pojava opasna po Republiku Srpsku, kao i da su muslimani pametniji u tom smislu, jer se njihove žene pristojno oblače kao što su nekada radile naše babe.

"Pitali su me prijatelji iz Banjaluke što u Gospodskoj ulici okrećem glavu od lepih devojaka. Ma, koje lepe devojke, ne bi je dodirnuo drvetom, ima pedeset bolesti u njoj, kontejner virusa i bakterija. Za koga se skinula tamo, provocira buzdovane, ljude bez mozga...Pobožna devojka će da sakriva svoju lepotu i da ljude pokuša da animira svojim karakterom", rekao je Petrović.

(Balkan info/SB/Mondo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track