BOSANKA UHAPŠENA U ITALIJI: Priznala da je namerno zgazila motociklistu
Foto: Profimedia

Uhapšena

BOSANKA UHAPŠENA U ITALIJI: Priznala da je namerno zgazila motociklistu

Bosna i Hercegovina -

Državljanka BiH, Laura Sulejmanović, (21) uhapšena je nakon što je priznala da je kamperom usmrtila motociklistu Oresta Giagnota (58) nedaleko od Torina u Italiji.

Tragedija se dogodila prošle sedmice, a ova nesreća je izazvala niz reakcija u Italiji.

Prema rečima očevidaca, sve se odigralo tako što je osoba za volanom kampera, kada se našla ispred motocikliste, namerno skrenula u njegovu stranu, udarila ga i pobegla.

Nakon udara, kamper je u punoj brzini pobegao s mesta nesreće, dok je motociklista, nako leta od nekoliko metara, ostao da leži na cesti. I pored napora lekara da ga reanimiraju, podlegao je na mestu nesreće.

Pola sata nakon nesreće, dok je policija vršila uviđaj, na mestu nesreće pojavila se Sulejmanovićeva i rekla da je ona skrivila nesreću, te da je pobegla jer se prepala.

Očevici nesreće, međutim, ispričali su da se za volanom vozila navodno nalazio muškarac, pa se sumnja da je Sulejmanovićeva možda preuzela krivicu na sebe kako bi zaštitila stvarnog vozača. Ovaj slučaj izazvao je niz negativnih komentara na društvenim mrežama u kojima se poziva na linč i proterivanje Sulejmanović iz Italije, zbog čega je reagovala i policija.

(faktor.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track