PRONAĐENA SA POSEKOTINAMA NA VRATU: Policija traga za napadačem u Tuzli
Foto: Avaz.ba, Foto: Avaz.ba

OPORAVLJA SE

PRONAĐENA SA POSEKOTINAMA NA VRATU: Policija traga za napadačem u Tuzli

Bosna i Hercegovina -

Žena koja je juče pronađena sa ranom na vratu na lokalitetu Bosanska Poljana, nadomak Tuzle, oporavlja se na tuzlanskom Univerzitetskom kliničkom centru i nije životno ugrožena, potvrđeno je iz Univerzitestkog i kliničkog centra Tuzla.

"Povrede vrata su sanirane i žena je smeštana u Jedinici intenzivne nege. Danas će biti urađene pretrage s ciljem utvrđivanja da li je, eventualno, zadobila povrede unutrašnjih organa" kaže Eldar Šehić, portparol tuzlanskog UKC.

Podsećamo, žena iz Kiseljaka pored Tuzle pronađena je juče na šumskom putu u mestu Bosanska poljana, koje se nalazi između Husna i Šićkog Broda kod Tuzle. Prilikom uviđaja utvrđeno je da je žena imala povredu u vidu rezne rane u predelu vrata dužine oko 15 centimetara, nanesene skalpelom.

"Sa mesta događaja izuzeti su tragovi koji će biti predmet veštačenja.

Očevidaca događaja nema, a pripadnici MUP sada tragaju za licima koja bi mogla imati saznanja o ovom događaju", kaže postupajući tužilac u ovom predmetu Mensur Mujarić.

Kako su istakli iz u MUP Tuzlanskog kantona, novih informacija o ovom slučaju nema, dakle, niko nije priveden niti saslušan.

(Kurir.rs/ Faktor.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track