KAŠIKARA ISPRED VRATA MMA BORCA IZ SARAJEVA: Stojnić u sukobu sa lokalnim vlastima, a ovo nije prvi incident!
Foto: Avaz.ba/ E. Hadžihasić, Foto: Avaz.ba/ E. Hadžihasić

ISTRAGA U TOKU

KAŠIKARA ISPRED VRATA MMA BORCA IZ SARAJEVA: Stojnić u sukobu sa lokalnim vlastima, a ovo nije prvi incident!

Bosna i Hercegovina -

Ispred vrata kuće Denisa Stojnića, poznatog MMA borca iz Sarajeva, za sada nepoznate osobe postavile su eksplozivnu napravu - zelenu bombu kašikaru.

Kako se navodi, policija je osigurala područje oko objekta koji se nalazi u neposrednoj blizini zgrade Opštine Stari Grad.

Indikativno je da nadzorne kamere na parkingu ispred zgrade nisu radile.

Više detalja biće poznato posle istrage.

Inače, Stojnić je u više navrata u medijima negodovao zbog odluke Opštine Stari Grad da ukloni letnje bašte ispred njegovih ugostiteljskih objekata u Sarajevu.

On je naime iznosio optužbe na račun načelnika ove sarajevske opštine, Ibrahima Hadžibajrića i kada se u njegovom ugostiteljskom objektu dogodila pucnjava. Stojnić je tada izjavio da su upravo optužbe na račun Hadžibajrića razlog tog incidenta.

"Oni nas neće oterati. Posle ukidanja bašti, počeo je torturu tako da nam smanjuje muzika već u 22 sata. I kada mu ni to nije uspelo pokušava sa izvjesnim Kibom i njegovim pomagačima da nas zaplaši. Ovo nisu jedini Hadžibajrićevi tjelohranitelji, a u raznim institucijama već ima dosta njegovih ljudi", izjavio je tada Stojnić.

(Kurir.rs/ Avaz.ba)

Foto: Avaz.ba/ E. Hadžihasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track