(FOTO) KAMION GRDOSIJA SRAVNIO KUĆU KOD TUZLE: Povređeno dvoje, veća tragedija izbegnuta srećom
Foto: Faktor.ba

tragedija

(FOTO) KAMION GRDOSIJA SRAVNIO KUĆU KOD TUZLE: Povređeno dvoje, veća tragedija izbegnuta srećom

Bosna i Hercegovina -

U tuzlanskom naselju Ši Selo juče se dogodila saobraćajna nesreća koju je Ševala Džugić samo neverovatnom srećom preživela.

Kamion sa mešalicom udario je u njenu kuću, a udar je bio toliko jak da su komšije pomislile da je eksplodirala bomba ili da je udario grom.

"Sedela sam u kuhinji, bilo je oko četiri sata popodne. Sećam se samo udara koji me je izbacio u drugu sobu. Zatvorila sam usta da me prašina ne uguši", priča Ševala Džugić.

Kamion je završio u kuhinji u kojoj je sedela žena, a pola kuće potpuno je uništeno.

"Komšija je razbio prozor i ušao u kuću. Otkopali su me iz ruševima i iznijeli kroz prozor", priča Ševala. Komšije dodaju da je žena na nogama ušla u vozilo Hitne pomoći.

"Imam ranu na ruci i na nozi, poderotinu na glavi, koja mi je ušivena u bolnici. Nisam ništa slomila", kaže ova žena koje ja puštena na kućno lečenje i smeštena u kuću svog brata, koja se nalazi odmah do njene.

"Vozač kamiona slomio je ruku i povredio stomak, a bio je prignječen u vozilu koje je ušlo u kuću" - kaže Ševalin brat Salko Džugić.

Za volanom kamiona bio je I. A. (43). Njega su iz kamiona vadili skoro sat, nakon čega je prevezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla. Dok su ga spašavali, vozač kamiona je pitao kako je povređena žena.

"Vidio me je u bolnici. Poljubio mi je ruku i pitao kako sam. Čini mi se da je i on dobro jer je bio na nogama", kaže Ševala.

Očevici pričaju da je vozač kamiona kod obližnje kuće istresao beton, a potom krenuo nazad niz brdo. U jednom momentu je, navodno, zakačio neku žicu, najverovatnije kabl od kablovske televizije pa je izašao iz vozila, koje je iz još neutvrđenih razloga krenulo niz put.

Uspio je da uđe u kamion, ali ne i da ga zaustavi ga. Prošao je kroz ogradu, dvorište i zabio se pravo u kuću.

Kurir.rs/Faktor.ba/J.Bojić

Foto: Faktor.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track