PUKLA KOALICIJA SAVEZA ZA BOLJU BUDUĆNOST I SDA: Dosta nam je Izetbegovićevih laži!
Foto: Youtube/Printscreen

OŠTRE PORUKE SBB-A

PUKLA KOALICIJA SAVEZA ZA BOLJU BUDUĆNOST I SDA: Dosta nam je Izetbegovićevih laži!

Bosna i Hercegovina -

Savez za bolju budućnost (SBB) izdao je saopštenje za javnost u kojem objašnjava razloge za prekid koalicije sa SDA.

SBB optužuje Bakira Izetbegovića da "u svom ratu protiv svih", iznova dokazuje da mu sklonost ka istini apsolutno nije poznata nakon, kako se ističe, antologijske laži o 100.000 zaposlenih, morbidnog laganja žrtvama rata i upornog plasiranja neistine da su koalicioni odnosi sa SBB-om praktično prestali jer je SBB imao lošiji izborni rezultat.

Podseća se da je problem u koaliciji nastao kada je utvrđeno da je Bakir Izetbegović idejni tvorac montiranih optužnica protiv lidera SBB- a Fahrudina Radončića gde su, kako se navodi, Zvizdićevi bliski rođaci Čampare i procesuirani tužioci Mihajlović i Salihović bili puki operativni egzekutori. Stranka za bolju budućnost optužuje Izetbegovića i zbog uzurpacije OBA i Federalne televizije.

"SBB neće dozvoliti da BiH bude poligon Erdoganove diktature u vidu uporne reprize antidržavne drskosti “malog sina velikog oca“, navodi SBB.

Ova stranka naglašava da je Stranka demokratske akcije zauzela čelne pozicije u Federaciji BiH, od premijera kantona, Saveta ministara, direktora Telekoma, Elektroprivrede, OBA, Federalne televizije i brojnih agencija.

SBB konstatuje da je za Izetbegovića loša vest to što mu se autoritet u stranci razbio na više frakcija, što pokušava prikriti i da ga jedino, u pokušaju da apsolutistički vlada, podržava pet familija.

"Sve to se dešava u vreme kada svet i Evropa Izetbegovića ne žele personalno da vide niti na jednoj diplomatskoj destinaciji", zaključuje se u saopštenju SBB-a.

Kurir.rs/RTRS Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track