MLADIĆ PAO SA MOSTA I PREŽIVEO: Padao čak 17 metara i završio izlomljen u bolnici
Foto: Ilustracija/Profimedia

sreća u nesreći

MLADIĆ PAO SA MOSTA I PREŽIVEO: Padao čak 17 metara i završio izlomljen u bolnici

Bosna i Hercegovina -

U Perinom Hanom kod Zenice, na radilištu autoputa A1 Perin Han-Klopče, došlo je do nesreće u kojoj je teško povređen E.P. (22) iz Zenice.

Prema zvaničnim informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), do nesreće je došlo kada je radnik pao sa skele za izgradnju vijadukta.

"On je odmah vozilom Hitne pomoći prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, radi ukazivanja lekarske pomoći", kažu u MUP-u

Nakon opservacije na Odeljenju Urgentnog bloka zeničke bolnice, povređenom 22-godišnjaku konstatovane su teške telesne povrede. Kako je izjavio dr. Spahić, dežurni lekar Urgentnog bloka KB Zenica, povređeni mladić je operisan i van životne opasnosti.

"On je operisan, stabilan i smešten je na Odeljenje traumatologije i ortopedije", rekao je Spahić. Na licu mesta obavljen je uviđaj, kojim će biti rasvetljene sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće. Nezvanično, radnik firme „Arel“ pao je sa visine 17 metara i to u reku Bosnu. On se, tvrdi naš izvor, teško povredio i zadobio brojne prelome.

"Momak je pao sa visine otprilike 17 metara i to sa kupole koja se naslanja na most koji se trenutno radi. Došla je i hitna, momak se polomio", tvrdi očevidac. Podsetimo, ovo nije prva nesreća na radu koja se dogodila na ovom radilištu. U junu prošle godine takođe su povređena tri radnika firme „Arel“ kada se otkačila korpa.

(Kurir.rs/Avaz.ba)

Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Znao je da ne sme da seče granu na kojoj sedi, ali mu za stablo ništa nisu rekli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track