PRNJAVORSKI BIZNISMEN I NJEGOV SIN PUŠTENI NA SLOBODU: Sudiće im zbog sprečavanja rušenja dograđenog dela autobuske stanice
Foto: TVK3

PRNJAVORSKI BIZNISMEN I NJEGOV SIN PUŠTENI NA SLOBODU: Sudiće im zbog sprečavanja rušenja dograđenog dela autobuske stanice

Bosna i Hercegovina -

Prnjavorski biznismen Petar Dušanić (59) i njegov sin Slaviša (33) pušteni su na slobodu, a protiv njih će biti podnesen zahtev nadležnom sudu za pokretanje prekršajnog postupka prema Zakonu o javnom redu i miru Republike Srpske, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Dušaniće su pripadnici Policijske stanice Prnjavor uhapsili u ponedeljak, 31. jula, u 10.50 u Ulici Jovana Dučića, zbog sprečavanja zakazanog rušenja dograđenog dela Autobuske stanice u ovoj opštini, čiji je vlasnik Petar Dušanić.

Opštinsko Odeljenje za inspekcijske poslove u Prnjavoru nalog za rušenje dograđenog dela Autobuske stanice izdalo je za 21. jul, ali je izvođaču radova preduzeću "Bunić kompani" iz Banjaluke bio onemogućen pristup stanici, pa je rušenje odgođeno. Dograđeni deo Autobuske stanice srušen je nakon hapšenja Dušanića.

(Kurir.rs/Blic/Srna)

Foto Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kriminalci koji su obeležili 90-te!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track