PUCAO SEBI U GLAVU: Muškarac (45) iz Kaknja operisan i zadržan u bolnici
Foto: Avaz.ba, Foto: Avaz.ba

DRAMA

PUCAO SEBI U GLAVU: Muškarac (45) iz Kaknja operisan i zadržan u bolnici

Bosna i Hercegovina -

Četrdesetpetogodišnji H. J. iz Kaknja koji je juče teško povređen, nakon što se ranio iz vatrenog oružja u glavu, smešten je u Jedinicu intenzivnog lečenja Kantonalne bolnice u Zenici.

On je, kako je potvrdila Aida Buro, portparol zeničke Kantonalne bolnice, u ovu zdravstvenu ustanovu primljen juče oko 13 sati.

"Pacijent je dovezen na odeljenje Urgentne medicine zbog povreda lica nanesenih vatrenim oružjem. Nakon brze dijagnostičke i terapijske obrade, upućen u odeljenje ORL gde je rađena hitna hiruška intervencija, a potom je upućen na jedinicu intenzivnog lečenja", kazala je Buro.

Portparol MUP Zeničko-dobojskog kantona, Aldina Ahmić, kazala je da je slučaj upotrebe vatrenog oružja u PS Kakanj prijavljen juče u 11.45.

"Obavljenim uviđajem utvrđeno je da je H. J. upotrebom vatrenog oružja naneo sebi povrede, nakon čega je prevezen u Kantonalnu bolnicu, gde su mu konstatovane teške telesne povrede", kazala je Ahmić, te dodala da se tačne okolnosti pod kojima je došlo do samoranjavanja još utvrđuju.

Kurir.rs/ Faktor.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track