(FOTO) DRAMATIČNA NOĆ U ZENICI: Zarobljeni na krovu automobila čekali pomoć! Jak vetar čupao drveće, leteli delovi fasada!
Foto: Avaz.ba/ D. Pašalić, Foto: Avaz.ba/ D. Pašalić

POPLAVLJENE BROJNE SAOBRAĆAJNICE

(FOTO) DRAMATIČNA NOĆ U ZENICI: Zarobljeni na krovu automobila čekali pomoć! Jak vetar čupao drveće, leteli delovi fasada!

Bosna i Hercegovina -

Nevreme koje je protekle večeri zadesilo Zenicu izazvalo je probleme kako u saobraćaju tako i na ugostiteljskim objektima.

Poplavljene saobraćajnice

Obilna kiša, praćena jakim vetrom, poplavila je brojne zeničke saobraćajnice. Tako je na nekoliko delova u gradu, zbog ogromne količine vode, saobraćaj bio onemogućen.

foto: Avaz.ba/ D. Pašalić

Jak vetar naneo je štetu na nekoliko ugostiteljskih objekata, odnosno, na njihovim baštama. Osim toga, leteli su delovi fasade sa zgrada, kontejneri, frižideri ispred trgovačkih radnji, padale su grane i iščupana su stabla.

Najkritičnije je bilo na izlazu iz Zenice i u ulici Štrosmajerova, gde je polomljeno ogromno drvo koje je palo na put i tako blokiralo saobraćaj ali i prouzrokovalo štetu na automobilu.

Usled pada, oštećena je i elektroinstalacija. Kritično je bilo i na izlazu iz grada na magistralnom putu M-17, gde je voda preplavila saobraćajnice.

foto: Avaz.ba/ D. Pašalić

O kojoj količini vode se radi najbolje svedoči podatak da je jedan automobil gotovo potpuno poplavljen i blokiran u vodi. Mladići, koji su se nalazili u vozilu, popeli su se na krov automobila, gde su čekali pomoć.

Za sada nije poznat precizan podatak o šteti prouzrokovanoj nevremenom koje je zadesilo Zenicu.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Avaz.ba/ D. Pašalić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track