U SARAJEVU DO ŠKOLE PUTUJU MOTOKULTIVATOROM: Imaju mesečne karte, ali se voze u prikolici!
Foto: Printscreen Avaz.ba

neverovatno

U SARAJEVU DO ŠKOLE PUTUJU MOTOKULTIVATOROM: Imaju mesečne karte, ali se voze u prikolici!

Bosna i Hercegovina -

SARAJEVO - Dok se političari takmiče ko će narodnim parama da kupi bolji, skuplji i udobniji auto, u centralnoj sarajevskoj opštini, na Nahorevskim Brdima osnovci i srednjoškolci svakog dana do škole i natrag do kuće idu motokultivatorom!

Sede u nepokrivenoj prikolici i svakodnevno se voze sat vremena do škole na Jezeru. Bude ih i po 13 u jednoj turi. Uvek ih vozi Munib Gljiva, kom nije teško da ostavi svoje obaveze i prevozi mališane svojom mašinom.

"Sva deca imaju mesečne karte za gradski prevoz, ali ih ne koriste jer do Nahorevskih Brda nema prevoza. Svakog dana ih vozim, čekam da se skupe svi, neću nikoga da zaboravim. Sat dok se spustimo, toliko mi treba i da se vratim jer mašina ide 15 kilometara na sat. Čekam posle da me zovnu i idem po njih", ispričao nam je Gljiva.

"Kako dolazi zima, sve ranije pada mrak, pa sada idem stalno, bez obzira na to da li pada kiša. Napravio sam klupe u prikolici da lakše sede. Za jednu turu mi treba litar goriva. Nije mi žao, samo da deca sigurno stignu", rekao je Gljiva. U motokultivatoru se redovno vozi i Munibov sin Sead, koji je srednjoškolac.

Kurir.rs/avaz.ba

Foto printscreen avaz.ba

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Pakleni puč u SPS! Šta to Ružić sprema Dačiću?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja