(UZNEMIRUJUĆE) JAVNOST BiH U ŠOKU! Nudio se da kolje pse lutalice, pa zgrozio sve! Sad tvrdi da se šalio!
Foto: Printscreen/ Facebook, Foto: Facebook

NEPRIMERENA ŠALA?

(UZNEMIRUJUĆE) JAVNOST BiH U ŠOKU! Nudio se da kolje pse lutalice, pa zgrozio sve! Sad tvrdi da se šalio!

Bosna i Hercegovina -

Bosanskohercegovačka javnost ostala je u šoku objavom Sarajlije Faruka Hadžića, koji "po povoljnoj ceni" nudi "usluge klanja pasa lutalica".

Pošto su se brojni korisnici Fejsbuka i aktivisti za zaštitu životinja danas šokirali zbog objave muškarca iz Sarajeva koji nudi "usluge klanja pasa", Faruk Hadžić tvrdi da je na ovaj način želeo da se "našali".

"Objavio sam svoju sliku kad sam klao jarca za stelju i napisao status za pse jer sam hteo da se našalim s prijateljem. Nisam mislio da će ovo ovako buknuti u javnosti. Nije istina da nudim usluge klanja pasa i moj status nema nikakve veze s psima", napisao nam je Hadžić koji je prouzrokovao veliku uznemirenost Sarajlija.

foto: Facebook

"Vršimo uslugu klanja pasa lutalica po povoljnoj ceni. Dolazimo na kućnu adresu po pozivu, sedam KM po komadu, s tim da glavuša ide meni", objava je kojom je Hadžić razbesneo svoje sugrađane ali i aktiviste brojnih udruženja za zaštitu životinja.

Uz oglas, Hadžić je objavio i fotografiju na kojoj pozira s krvavim nožem, a u pozadini se vidi telo zaklane životinje.

Prema nezvaničnim informacijama policijski službenici priveli su Faruka Hadžića zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo vezano za mučenje i ubijanje životinja.

Kurir.rs/ Klix.ba/ Avaz.ba

Foto: Printscreen/ Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SPASAVAO PSA, A ONDA JE LED PUKAO POD NJIM! Heroj rizikovao život da bi izvukao lutalicu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track