PUCAJ MU U NOGE! Procurili jezivi detalji pljačke u Sarajevu!
Foto: Avaz.ba, Foto: Avaz.ba

POTRAGA ZA NAPADAČIMA

PUCAJ MU U NOGE! Procurili jezivi detalji pljačke u Sarajevu!

Bosna i Hercegovina -

Sarajevska policija i dalje traga za dvojicom razbojnika, koji su maskirani fantomkama i naoružani upali na benzinsku pumpu u naselju Stup, potom ukrali “golf 5” jednog od radnika pumpe iz kojeg su tokom potere zapucali na policijsku patrolu koja je krenula u poteru za njima.

U međuvremenu su procurili detalji ovog pravog filmskog razbojništva koje se dogodilo oko 2 sata posle ponoći.

Razbojnici su, kako se saznaje iz nevaničnuh izvora, na pumpu u ulici Džemala Bijedića došli pešice, i odmah razoružali čuvara koji je stajao ispred vrata, uperivši mu pištolj na čelo-

Zatim su naterali radnike da im iz kase daju novac od pazara, a potom je, navodno, jedan od njih dvojice, razočaran svotom od oko 1.000 KM, povikao drugom "Pucaj mu u noge!" (radniku pumpe).

Ovaj ga, srećom, nije poslušao, a ni dva minuta posle, već su vozilom ukradenim ispred pumpe bežali Bojničkom ulicom, gde ih je sustigla patrola. Razbojnici su tada zapucali na policiju, koja je uzvratila vatru i sa nekoliko hitaca pogodila “golf”.

Zahvaljujući gustoj magli, pljačkaši su ipak uspeli da pobegnu. Iako su blokirani svi okolni putevi, “golf” koji su koristili prilikom pljačke pronađen je prazan.

Rupe od metaka na zadnjem staklu svedočile su o vatrenom okršaju, a unaokolo su bile razasute kovanice, koje su verovatno ispale jednom od njih prilikom bega.

Policija je obavila uviđaj, te su izuzeti tragovi i dokazi koji će biti veštačeni, a sve su snimile i kamere videonadzora na objektu.

Kurir.rs/ Faktor.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track