SARAJEVSKI POLICAJAC OSTAO U ŠOKU KADA JE POGLEDAO U KONTEJNER: U gomili đubreta ležala tek rođena beba!
Foto: Avaz.ba/F. Fočo

IMALA JE SREĆE

SARAJEVSKI POLICAJAC OSTAO U ŠOKU KADA JE POGLEDAO U KONTEJNER: U gomili đubreta ležala tek rođena beba!

Bosna i Hercegovina -

U ulici Koševo u Sarajevu na samu Staru godinu pronađeno je živo novorođenče staro nekoliko dana, potvrdilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova BiH.

U nedelju, u sarajevskoj ulici Koševo, u opštini Centar, u kontejneru je pronađena živa i zdrava beba, stara nekoliko dana.

Oko 18 sati građani su obavestili policiju da iz jednog od dva kontejnera na parkingu u ovoj ulici dopiru čudni glasovi, kao da je u pitanju dečiji plač.

Ubrzo je upućena policijska patrola. Jedan od policajaca osvetlio je kontejner baterijom i među smećem našao novorođenče koje je plakalo. Beba je imala kapicu i bila je umotana u peškir.

Građana koja se zatekla na licu mesta bili su u šoku, nisu verovali da je beba ostavljena u kontejneru, piše sarajevski list. Policajac koji je našao bebu odmah je smestio u svoj automobil kako bi se ugrejala. Novorođenče je prebačeno na Pedijatrijsku kliniku u Sarajevu.

Prve informacije govore da je beba rođena u jednoj od sarajevskih bolnica, a pretpostavlja se da je ostavljena u kontejneru odmah nakon otpuštanja majke iz bolnice.

Lekari koji su pregledali bebu konstatatovali su da se radi o devojčici starosti od dva do pet dana i da je izvrsnog zdravstvenog stanja.

Beba je zadržana u bolnici na posmatranju, a kasnije će brigu o njoj preuzeti Centar za socijalni rad. Policija će raditi na utvrđivanju identiteta majke.

Kurir.rs/Fonet

Foto: Avaz.ba/F. Fočo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! NOVI OBRAČUN „ŠKALJARSKOG“ I „KAVAČKOG“ KLANA U BEOGRADU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja