POSLE 28 DANA POTRAGE: Brat pronašao telo Aldina Mulića na ušću Miljacke u Bosnu!
Foto: Youtube/Facebook

okončana velika i obimna potraga

POSLE 28 DANA POTRAGE: Brat pronašao telo Aldina Mulića na ušću Miljacke u Bosnu!

Bosna i Hercegovina -

Posle 28 dana potrage, danas je u mestu Bojno, na ušću Miljacke u Bosnu, pronađeno beživotno telo Aldina Mulića, potvrdio je Mulićev brat Armin.

"Prijatelj i ja smo ga pronašli", kratko je rekao Armin Mulić.

Podsetimo, Aldin Mulić i Irhan Fočo nestali su u nabujaloj Miljacki u noći između 12. i 13. decembra, oko 02.30 sati. Aldinu je pozlilo, zbog čega je upao u Miljacku, a Irhan je skočio da ga spasi. Zatim se obojici izgubio svaki trag. Ipak, istraga posle pronalaska tela pokazaće stvarne uzroke.

foto: Youtube/Printscreen

Aldin Mulić

U Federalnoj upravi Civilne zaštite (FUCZ) kažu da su njihove ekipe na terenu i da će uskoro biti poznato da li je reč o Muliću. Na terenu su i ekipe Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo (MUP KS-a).

foto: Printscreen Dnevni avaz/S.Saletović

Armin Mulić: Prijatelj i ja smo ga pronašli

Ovako je okončana velika i obimna potraga za telima dvojice mladića, koji su nestali u Sarajevu, a za kojima je prethodnih dana tragalo više od 1.000 ljudi. Potraga se odvijala na području od sarajevskog naselja Dolac-Malta, gde su mladići nestali, pa sve do granica BiH s Hrvatskom, a pretražene su reke Miljacka, Bosna, Lašva i Sava.

foto: Avaz.ba

Podsećamo, posle nestanka dvojice mladića, prvo telo pronađeno je na području naselja Čekrekčije u opštini Visoko, a vrlo brzo potvrđeno je da je reč o nestalom Irhanu Foči. Zatim je na području BiH organizovana najveća potraga za nestalim u istoriji.

Kurir.rs/RadioSarajevo.ba

Foto: Printscreen YouTube/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: UHAPŠENIM ŠKALJARCIMA POTVRĐENA OPTUŽNICA! Evo za šta ih sud sve tereti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja