TRAGEDIJA U SANSKOM MOSTU: Poznati kuvar poginuo dok je vozio bicikl!
Foto: Facebook

AUTOBUS NALETEO NA NJEGA

TRAGEDIJA U SANSKOM MOSTU: Poznati kuvar poginuo dok je vozio bicikl!

Bosna i Hercegovina -

Poznati sanski kuvar, Denis Krivić (52), smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle nedelje u večernjim časovima na raskrsnici kod starog železničkog mosta, na ulazu u Sanski Most iz pravca Ključa.

Prema informacijama iz policije, Krivić je vozio bicikl i u pokušaju da pređe raskrsnicu Bulevara 7. korpusa i Ključke ulice, na njega je naleteo autobus firme "Centrotrans" koji saobraća na liniji Sarajevo-Sanski Most i koji je neposredno pre toga prešao preko pomenutog mosta.

Prema izjavama očevidaca, silina udara odbacila je nesrećnog biciklistu nekoliko metara, a tom prilikom pretrpeo je povrede kojima je podlegao na licu mesta.

Portparol MUP-a USK, Snježana Galić, potvrdila nam je da je vozač autobusa krivac za ovu saobraćajnu nesreću i je protiv njega podnesena krivična prijava za teško ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju. Iako su nesrećnom čoveku u pomoć priskočili putnici koji su se nalazili u autobusu, mogli su samo da konstatuju njegovu momentalnu smrt.

Na lice mesta su ubrzo stigli pripadnici policije, pa je zbog uviđaja na nekoliko sati blokirano odvijanje saobraćaja ovim delom grada.

Prema izjavama prijatelja, Krivić je pre nesreće bio na svojoj vikendici koja se nalazi u sanskom naselju Gerzovo, odakle je biciklom krenuo kući. Inače, važio je za vrhunskog kuvara, a dugo godina je radio u elitnim restoranima u Nemačkoj, a potom i u Sarajevu.

Pre nekoliko godina odlučio je da se vrati u rodni Sanski Most bez kog, kako kažu prijatelji, nije mogao, a njegova smrt duboko je potresla sve koji su ga poznavali.

Kurir.rs/Atvbl.com

Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: UHAPŠENIM ŠKALJARCIMA POTVRĐENA OPTUŽNICA! Evo za šta ih sud sve tereti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja