SKORO 1.000 VOZILA U SLAVLJENIČKOJ KOLONI U TREBINJU: Što nas više pritiskaju, mi Srbi smo sve jači! Vijorile se trobojke!
Foto: RTRS, Foto: RTRS

PROSLAVA DANA REPUBLIKE SRPSKE

SKORO 1.000 VOZILA U SLAVLJENIČKOJ KOLONI U TREBINJU: Što nas više pritiskaju, mi Srbi smo sve jači! Vijorile se trobojke!

Bosna i Hercegovina -

Kolona sa oko 1.000 vozila okićenih srpskim trobojkama prošla je sinoć ulicama Trebinja i prigradskim naseljima obeležavajući Dan Republike Srpske i 26 godina njenog postojanja.

Učesnici su se prethodno okupili u krugu bivše kasarne "Luka Vukalović" gde se formirala slavljenička kolona koju su u velikom broju izašli da pozdrave građani Trebinje.

Predsednik gradske Boračke organizacije Pero Mišeljić rekao je da je kolona vozila organizovana u saradnji sa Gradskom upravom.

"Svake godine je sve svečanije. Sve što nas više pritiskaju iz međunarodne zajednice i okruženja, mi Srbi smo sve jači i složniji", rekao je Mišeljić.

Osim zastava Republike Srpske i Srbije, na vozilima su bile istaknute i fotografije Vladimira Putina, generala Ratka Mladića, predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Gradske ulice, kao i zgrade i privatne kuće, okićene su zastavama Srpske.

Kurir.rs/ RTRS

Foto: RTRS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: DA LI CELOJ BOLNICI PRETI NEKONTROLISANA ZARAZA MALIM BOGINJAMA???

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track