SRPSKI KRIMINALCI PO POTERNICI INTERPOLA UHAPŠENI U BANJA LUCI: Proverava se jesu li operisali u BiH
Foto: Profimedia

efikasno

SRPSKI KRIMINALCI PO POTERNICI INTERPOLA UHAPŠENI U BANJA LUCI: Proverava se jesu li operisali u BiH

Bosna i Hercegovina -

Krimnalci iz Srbije uhapšeni u Banja Luci na osnovu poternice Interpola.

Pripadnici banjalučke policije uhapsili su na području Banje Luke V. T. (1979) i B. P. (1989) obojicu iz Sremske Mitrovice, a za kojima je bila raspisana međunarodna Interpolova poternica zbog pokušaja ubistva, ugrožavanja bezbednosti i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija u Srbiji.

Kako je saopšteno iz banjalučke policije, istražitelji su došli do informacija da se sa njima nalaze u društvu i M. M.(1986) i Z. K.(1968) obojica iz Sremske Mitrovice. Oni su takođe pronađeni i uhapšeni.

Pregledom automobila BMW pronađeni su predmeti kojima se može izvršiti krivično delo. Nakon ispitivanja V. T. i B. P. su predati u nadležnost Suda BiH.

"Nastavlja se rad sa ciljem utvrđivanja da li se pomenuta lica, kao i M. M. i Z. K. mogu da dovedu u vezu sa izvršenim teškim krivičnim delima na području koje je u nadležnosti Policijske uprave Banja Luka. Nakon završenih operativnih i istražnih mera i radnji o prikupljenim činjenicama i dokazima dostaviće se informacija Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka", saopšteno je iz banjalučke policije.

Kurir.rs/Oslobođenje.ba

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track