URNEBESAN INCIDENT U SARAJEVU: Zbog jagnjetine metlom jurio konobara, pa ga udario kolima!
Foto: Profimedia

NEZADOVOLJAN POSLUŽENJEM

URNEBESAN INCIDENT U SARAJEVU: Zbog jagnjetine metlom jurio konobara, pa ga udario kolima!

Bosna i Hercegovina -

H. H. (61) je ughapšen jer je zbog jagnjećeg pečenja napravio haos u kafani u sarajevskom naselju Blažuj.

On je došao na ručak sa suprugom. Nezadovoljan gramažom mesa koje mu je posluženo, izvređao je konobara, a onda ga je ispred objekta pregazio autom!

Pretio vlasniku

Advokat O.M. na ročištu u Opštinskom sudu Sarajevo, na kojem se razmatralo pritvaranje H.H., uspeo je da dokaže da je 61-godišnjak fizički napadnut i da se radilo o klasičnoj samoodbrani, pa je on tako i pušten na slobodu.

Na ročištu su mogli da se čuju pomalo komični detalji incidenta.

Muškarac je ispred kafane svojim "mercedesom" udario konobara. Napadu je prethodila žustra svađa zbog narudžbine jer je H. H. zatražio 300 do 350 grama mesa, a posluženo mu je pola kilograma. H. H. je to iznerviralo pa je zagalamio, ne želeći da plati meso.

Svađu je prekinuo otac konobara, kazavši da ne moraju ništa da plate, samo da napuste kafanu i da se više ne vraćaju.

H. H. se tada još više razbesneo pa je poručio vlasniku da će ga zapamtiti, ali je ipak napustio objekat.

Međutim, žena je zaboravila jaknu, tako da je konobar izašao za njom da joj je vrati, ali je muškarac tek onda podivljao. Uzeo je metlu i udario konobara, koji se sakrio iza žene.

Psovke i uvrede

Izbegavajući udarce metlom, konobar je zakačio ženu i oborio je na tlo. Ratoborni supružnici na kraju su se smirili i otišli, a konobar se vratio unutra. Primetio je na stolu ženin telefon. U roku od pet minuta ona je već bila ispred kafane. Optužila ga je da ju je povredio pa mu je psovala i pretila.

Sukob je kulminirao kada ga je H. H. udario vozilom, a konobar je pao na haubu i uhvatio se za brisače. Vozio ga je tako 15 metara dok su mu se noge vukle po asfaltu. Spasao se tako što se bacio s haube. Gosti su pozvali policiju koja je uhapsila H. H, dok su ostali akteri saslušani.

Došli na dženazu

Svako je u policiji pričao svoju verziju priče. Žena je rekla da im je konobar poručio da: "J... go*na" te je čak, prema njenom kazivanju, napao njenog supruga, koji je bio primoran da uzme metlu u ruke i da se brani. Kazala je još da ju je konobar udario u predelu bubrega, a da ga je H. H. iz straha udario autom. Posle su otišli u hotel gde ih je čekalo 500 članova familije koji su došli na dženazu.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) I „PUŠTANJE GOLUBA“ MOŽE BITI OPASNO! Ali i zabavno...za vaše prijatelje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja