FATALNA SAŠKA ŠOKIRA: Ucenjivala je sveštenika seks snimcima, a za suđenje sprema iznenađenje
Foto: Facebook

ne predaje se

FATALNA SAŠKA ŠOKIRA: Ucenjivala je sveštenika seks snimcima, a za suđenje sprema iznenađenje

Bosna i Hercegovina -

Saška Kovačević (23) iz Modriče i njeni pomagači Milo Joksimović i Aleksandar Vasiljević danas će se na Osnovnom sudu u Doboju naći oči u oči sa katoličkim sveštenikom I. K.

On ih je tužio za iznudu 130.000 evra i ucenu snimcima navodnog seksa koji je imao sa jednom devojkom dok je još bio u službi u Gradačcu. Kako su saopštili iz suda, suđenje će biti zatvoreno za javnost.

Saška se u međuvremenu nagodila sa Okružnim tužilaštvom tako što je priznala krivicu za ucenu i neovlašćeno fotografisanje na osnovu čega je dobila godinu dana zatvorske kazne.

Njen otac Nedeljko Kovačević je za "24 sata.hr" rekao kako je to bila prisiljena da učini da bi dobila manju kaznu, međutim da ona ima dokaze koji joj idu u korist i da je spremna da ih objavi.

Afera sa sveštnikom na svetlo dana izašla je oktobra prošle godine kada se sveštenik obratio istražnim organima zbog ucene, a Saška i njen dečko Aleksandar Vasiljević su uhapšeni nakon što im je dao 15 hiljada KM u označenim novčanicama.

Vasiljevića uz ucenu optužuju i za lažno predstavljanje, jer se više puta svešteniku predstavio kao inspektor SIPA. Joksimović je optužen zbog neovlašćenog snimanja, kao i zbog krađe dva sata, flaše alkoholnog pića i 50 KM iz župnog ureda.

Nezvanično se saznaje bi Saškini advokati na suđenju mogli da iznesu nove dokaze koji bi mogli da dodatno kompromituju sveštenika.

Kurir.rs/Danas.hr

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track