Najnovije vesti

(FOTO) HTEO KOLIMA KROZ NABUJALU REKU, PA SHVATIO DA JE TO LOŠA IDEJA: Vatrogasci spasli vozača u poslednjem trenutku
Foto: Facebook/Vatrogasci Grada Vrgorca

ZAVRŠIO NA FEJSBUKU

(FOTO) HTEO KOLIMA KROZ NABUJALU REKU, PA SHVATIO DA JE TO LOŠA IDEJA: Vatrogasci spasli vozača u poslednjem trenutku

Bosna i Hercegovina

Neoprezni hrvatski vozač pokušao je da pređe most uprkos nabujaloj reci, ali je na kraju umesto na drugoj obali završio na Fejsbuku.

Vatrogasci iz Vrgorca su na svojoj Fejbuk stranici objavili prizor koji ih je zatekao kada su pozvani na intervenciju. Naime, vozač je automobilom pokušao da pređe most, ali to mu nije pošlo za rukom zbog nabujale reke Matice. Vatrogasci su saopštili i da je sve na kraju dobro prošlo jer su dojavu primili u 9.30 sati, a intervencija je uspešno završena u 10.35.

U spasavanju su učestvovala tri vatrogasca, a zapovednik DVD-a Vrgorac Vinko Markotić je rekao: "Momci su odmah izašli na teren, vozač je sedeo na prozoru i čekao pomoć, a voda je počela pomalo da ulazi u automobil. Na putu je bilo negde oko 70 cm vode, kad je video da se malo preračunao, počeo je da se vraća nazad. Međutim, zadnji točkovi su mu tom prilikom skrenuli s puta i našao se nigde, a voda je počela da prodire. Nije bilo nikakvih težih posledica za vozača, ali je pričinjena materijalna šteta na automobilu. Mi smo vezali, odnosno usidrili automobil da ga voda ne bi dalje odnela’.

Kurir.rs/Net.hr Foto: Facebook/Vatrogasci Grada Vrgorca

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...