(FOTO, VIDEO) ORILO SE: SRBIJA, SRBIJA! EVO KAKO SU VUČIĆA DOČEKALI U TREBINJU!  Predsednik Srbije: Zaplakao bih od sreće!
Foto: Printscreen/ Youtube

POSETA HERCEGOVINI

(FOTO, VIDEO) ORILO SE: SRBIJA, SRBIJA! EVO KAKO SU VUČIĆA DOČEKALI U TREBINJU! Predsednik Srbije: Zaplakao bih od sreće!

Bosna i Hercegovina -

Više hiljada Trebinjaca dočekalo je na Trgu slobode u centru grada predsednike Srpske i Srbije Milorada Dodika i Aleksandra Vučića, koje su ispratili uz ovacije i uz gromoglasni aplauz poželevši im dobrodošlicu i izraze zahvalnosi za sve što su uradili za najjužniji grad Hercegovine.

Predsednike su dočekala deca u narodnim nošnjama, sa zastavama Srbije, a dok su dolazili na Trg i tokom govora videli su se transparenti sa porukama podrške, zastave Srpske i Srbije i veliki plakat sa likovima Vučića, Dodika i Vladimira Putina, a zaorilo se i: "Srbija, Srbija!"

Predsednik Vučić se zahvalio građanima na veličanstvenom skupu, navodeći da će Srbija uvek biti uz narod Srpske, te da pomoć neće izostati ni u mesecima i godinama pred nama.

"Nisam ni sanjao da će ovdje da me dočeka više hiljada ljudi i beskrajno vam hvala na tome. Najradije bih zaplakao od sreće. Drago mi je što toliko volite i poštujete Srbiju, baš onoliko koliko mi poštujemo i volimo Republiku Srpsku", rekao je Vučić.

On je kazao da poštuje integritet BiH, ali da Republiku Srpsku i njene građane voli isto onoliko koliko oni vole Srbiju.

"Poštujući i ne dirajući druge, želim da kažem da sve možemo zajedno, ali da isto tako mi ostanemo svoji na svome, da živimo bolje i obezbedimo bolju budućnost za svoju decu", poručio je Vučić.

Kurir.rs/ Trebinjelive.info/ RTRS

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track