(FOTO) KRVAVI POHODI BOSANACA PO BELOM SVETU: Većina ovih monstruma svoje žrtve je iskasapila nožem!
Foto: Printscreen

užas

(FOTO) KRVAVI POHODI BOSANACA PO BELOM SVETU: Većina ovih monstruma svoje žrtve je iskasapila nožem!

Bosna i Hercegovina -

Akcije i hapšenja koja su proteklih godina izvele evropske policijske agencije razotkrile su koliko su se državljani BiH infiltrilralo u sve oblasti kriminala u inostranstvu, i često bili počinioci najmonstruoznijih ubistava.

Zbog krvavih zločina koje su počinili van granica BiH, izdržavaju dugogodišnje zatvorske kazne.

Najsvežiji je slučaj Davida Komšića, dvadestogodišnjaka iz Kiseljaka, koji je osuđen na 30 godina zatvora jer je u februaru prošle godine u Zagrebu sa čak 88 uboda nožem ubio bivšu trudnu devojku Kristinu Krupljan (19).

Kao i Komšić Edin A. (32) ubio je nožem bivšu suprugu Mišel E. u maju prošle godine u Nemačkoj. Ovaj državlljanin BiH osuđen je na doživotni zatvor. Još jedan zločin koji je šokirao nemačku javnost po brutalnosti je trostruko ubistvo koje je počinio Dražen Dakić iz Bosanske Gradiške (41).

foto: printscreen

On je u septembru 2017. godine u Vilingendorfu ubio sina Darija (6), novog partnera (34) dečakove majke njenu prijateljicu. Dakić je Ekatarinu majku svog sina, ostavio u životu kako bi do smrti patila za ubijenim detetom.

foto: Printscreen Facebook

Mediji su dugo pisali o krvavom pohodu Alena Rizvanovića, 27-godišnjaka iz Krajine, koji je sredinom 2015. godine u austrijskom Grazu automobilom uleteo u pešačku zonu i tom prilikom ubio troje ljudi, uključujući i četvorogodišnjeg dečaka. U napadu je povređeno 34 osobe. Osuđen je na doživotnu robiju.

Stravična priča iz Amerike o krvavom piru Ekrema Keče iz Gornjeg Žeželova kod Kiseljaka u februaru prošle godine, brzo se pročula do BiH. Kečo je u američkom gradu De Mojnu, država Ajova, nožem zaklao suprugu Rasemu pred njihovim 17-godišnjim sinom.

foto: printscreen Faktor.ba

Pre nekoliko godina mladić D.B. iz Puračića kod Lukavca u Nemačkoj svirepo je ubio svoju majku, a potom je pokušao da se ubije. Nesrećnu ženu je izbo nožem a , a zatim sebe izbo u predelu vrata, prsa i trbuha.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track