(VIDEO) RASKOŠNA ZABAVA O TROŠKU GRAĐANA MOSTARA: Kroacija erlajnz dovela Halida da peva ministrima iz BIH i Hrvatske!
Foto: Youtoube prtscr / Net TV

pesma, iće i piće

(VIDEO) RASKOŠNA ZABAVA O TROŠKU GRAĐANA MOSTARA: Kroacija erlajnz dovela Halida da peva ministrima iz BIH i Hrvatske!

Bosna i Hercegovina -

Hrvatska aviokompanija Kroacija erlajnz uvela je liniju iz Zagreba prema Mostaru, a na prvom, promotivnom letu bili su mnoge poznate ličnosti, uključujući hrvatske i BiH ministre. U letnjikovcu Radobolja u Mostaru organizovana je raskošna zabava za okupljeno društvo, a kako prenose lokalni mediji, troškove je platio grad Mostar.

Aviokompanija je juče objavila da je sa aerodoma Franjo Tuđman poleteo prvi avion prema Mostaru čime je službeno uvedena nova međunarodna linija Zagreb-Mostar. Međutim, nije se radilo o običnom letu, već o prvom, slavljeničkom i besplatnom letu za sve koji su za njega dobili pozivnicu.

U zvaničnom saopštenju je objavljeno da su na svečanom dočeku aviona u Mostaru učestvovali gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, ministar saobraćaja i komunikacija Federacije BiH Denis Lasić, poseban izaslanik premijera i ministar pomorstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Hrvatske Oleg Butković, ministar državne imovine Republike Hrvatske Goran Marić, ministarka finansija Federacije BiH Jelka Miličević, predsedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bariša Čolak, predsedavajući Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH Edin Mušić, predsednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg, ambasadorka BIH u Hrvatskoj Renata Paškalj i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Zabavu sa bogatom ponudom jela i pića, na kojoj se za atmosferu pobrinuo pevač Halid Bešlić nisu platili, kako prenosi Net.hr, ni aerodrom Mostar, ni hrvatska avio-kompanija već grad Mostar, što bi značilo da su građani počastili političare i poznate iz BIH i Hrvatske.

I dok se rukovodstvo Kroacija erlajnza spremalo za veselu proslavu u Mostaru, piloti, stjuardese i tehničari su najavili da za početak turističke sezone spremaju štrajk.

Kurir.rs / Net.hr

Foto: YouTube prtscr / Net TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track