PARLAMENTARAC FBiH SNIMLJEN KAKO TRAŽI SEKS DA BI OBEZBEDIO ZAPOSLENJE: Hadžipašić tvrdi da se zapravo radi o šali (VIDEO)
Foto: Printscreen

IZVUČENO IZ KONTEKSTA?

PARLAMENTARAC FBiH SNIMLJEN KAKO TRAŽI SEKS DA BI OBEZBEDIO ZAPOSLENJE: Hadžipašić tvrdi da se zapravo radi o šali (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Video na kojem Admir Hadžipašić iz Cazina, delegat Doma naroda u Parlamentu FBiH i generalni sekretar A-SDA BiH, traži seksualne usluge od nepoznate ženske osobe, a kako bi joj osigurao zaposlenje procurio je u javnost.

Deo razgovora koji su još 2013. godine, sudeći po datumu na snimku, vodili Hadžipašić i nepoznata ženska osoba objavljen je na blogu Asima Kambera.

Na snimku se jasno čuje kako žena pita šta ona treba uraditi kako bi dobila zaposlenje i da li se treba da ima seks sa njim. Hadžipašić, kojem se na videu jasno vidi i lik, odgovara potvrdno, a iz razgovora se čuje kako od dame traži i "redovne" seksualne usluge.

Ona ga potom pita, gde bi to obavili ako ona na to pristane, a Hadžipašić odgovara da može i "odmah ovde". A potom joj je ponudio i druge mogućnosti.

Nakon razgovora, on nasrće na ženu, ali mu ona odgovara da najpre želi da se dogovore o svemu.

Takođe je pitala i za "garancije" posle čega joj on upućuje vulgarne reči.

O čemu se u ovom slučaju radi pitali smo i Hadžipašića koji je za kazao kako ne razume otkud i kojim povodom je objavljen snimak iz slučaja koji je sudski okončan još pre pet godina.

"Radi se o isečku koji je izvučen iz konteksta. Postoji pravosnažna presuda u vezi sa tim slučajem. Akteri koji su to pripremali osuđeni su pravomosnažno zbog ucene i montaže tog snimka koji zapravo traje 20 minuta. U čitav slučaj je bilo uključeno nekoliko osoba, a dvoje ih je osuđeno u vezi sa tim. Oni su priznali šta su učinili i mislim da su dobili jednogodišnju uslovnu kaznu", rekao je Hadžipašić.

On ističe da je objava ovog videa pokušaj se se njemu naudi, jer se na kompletnom snimku jasno vidi i čuje da je na kraju rekao da ništa ne želi sa tom osobom, te da se, kako kaže, zapravo radilo o šali.

Kurir.rs/ Slobodna-bosna.ba

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track