ŠOKANTAN SLUČAJ U BiH! ZENIČANKA POSLE 6 DANA PRONAĐENA U SARAJEVU: Muž mislio da je oteta, policija otkrila da se preudala!
Foto: Avaz.ba/Facebook

DOBIJALA ČUDNE PORUKE

ŠOKANTAN SLUČAJ U BiH! ZENIČANKA POSLE 6 DANA PRONAĐENA U SARAJEVU: Muž mislio da je oteta, policija otkrila da se preudala!

Bosna i Hercegovina -

Zeničanka Alzina Delić (32), nakon što je, navodno, nestala u sredu predveče, kad je napustila kuću svojih roditelja u selu Kolići, juče je u poslepodnevnim satima pronađena u Sarajevu.

Nestanak Alzine Delić policiji je pre šest dana prijavio njen suprug Hadin jer duže vreme nije uspeo da je dobije telefonom. Međutim, ona mu se javila dan kasnije i saopštila šokantnu vest.

"U vrlo kratkom razgovoru uspela je da mi kaže da su je otele osobe iz Sarajeva. Bila je vrlo uzrujana, tražila je pomoć od mene", ispričao je Hadin.

Odmah posle toga, Hadin je ceo slučaj prijavio policiji, a tvrdi da je o svemu ovome upoznao i Državnu agenciju za istrage i zaštitu (SIPA), a zatim je priču objavio na svom Fejsbuku. Hadin s Alzinom ima dve ćerke, jedna je završila četvrti razred osnovne škole, a drugoj su tek četiri godine i majka im itekako nedostaje.

"Sve sam digao na noge, uključio SIPA-u, medije, policiju… Sramota za zakon i državu da kriminalci mogu da rade šta hoće. Tragaću za njom do kraja, ne bojim se ničega i nikoga", kaže Hadin.

Nezvanično, Alzina je u Sarajevu pronađena kod muškarca za koga se preudala.

Suprug Hadin sumnjao je da su mu suprugu kidnapovali isti ljudi koji su i ranije pokušavali da je namame novcem, i to preko Fejsbuka.

Na profil su joj dolazile čudne poruke sa ponudama za brak i vezu, čak i novčane, pa ga je ukinula i suprugu nije poznato kako su navodni otmičari mogli da dođu do informacije gde se Alzina nalazila u noći nestanka.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Avaz.ba/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track