NARKO-DILERI PROVALJENI PA REŠILI DA SE OSVETE Optužili policajca da ih je izdao i zapretili: Nećeš imati noge!
Foto: Profimedia

brutalno

NARKO-DILERI PROVALJENI PA REŠILI DA SE OSVETE Optužili policajca da ih je izdao i zapretili: Nećeš imati noge!

Bosna i Hercegovina -

Opštinski sud u Širokom Brijegu, na predlog Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona, odredio je jednomesečni pritvor rođacima I. Markiću (46) i V. Markiću (44), koji se sumnjiče da su u mestu Vir kod Posušja zasadili ukupno 2.246 stabljika indijske konoplje.

I. Markić uhapšen je 26. juna prilikom zalivanja zasada u velikoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova ZHK, koju su proveli radi sprečavanja neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Tom prilikom je zaplenjena rekordna količina indijske konoplje, a pretresom kuća i pratećih objekata koje su koristili osumnjičeni, pronađeno je skoro 3.500 grama marihuane okvir za municiju automatske puške sa 29 komada municije kalibra od 7,62 milimetra.

Osumnjičeni I. Markić priznao je prilikom ispitivanja izvršenje krivičnog dela pa je pušten na slobodu, a za V. Markićem, koji je tada bio u Hrvatskoj, se tragalo.

Ali, kako je juče potvrđeno iz Tužilaštva ZHK, Markići su 28. juna došli u jedan ugostiteljski objekt u Viru, gdje su za susednim stolom primetili jednog policajca, kojem su uputili pretnje.

"Revoltirani time što su otkriveni, počeli su da ga vređaju i prete, govoreći mu da ih je on izdao, da će mu skratiti nogu i da neće mirno spavati. Nakon toga su počeli su da vređaju vlasnika ugostiteljskog objekta, govoreći mu da je i on kriv što su pali i da će ga išamarati pa, kad je u odbranu svog oca stao sin, V. M. mu je zapretio da će ga izudarati, a I. M. da će mu smrskati glavu kad ga vidi na ulici", tvrdi Josip Aničić, službenik za odnose s javnošću Tužilaštva ZHK.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Profiemdia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track