ČEDOMORSTVO KOJE JE ZGROZILO BIHAĆ: Žrtva silovanja usmrtila dete i šokirala javnost priznanjem ko je OTAC
Foto: profimedia

jezivo

ČEDOMORSTVO KOJE JE ZGROZILO BIHAĆ: Žrtva silovanja usmrtila dete i šokirala javnost priznanjem ko je OTAC

Bosna i Hercegovina -

Novi slučaj čedomorstva koji se dogodio u subotu, 7. jula, u bihaćkom naselju Brekovica potresao je javnost. Pronalaskom mrtvog novorođenčeta otkrivena je jeziva priča 43-godišnje R. M. , koja je osumnjičena da je ubila svog tek rođenog sina.

Ona je pristala da priča za medije i ovo je njena priča. Gotovo niko od meštana Brekovice ne može da veruje da je R. M. ugušila svoje dete i zakopala ga u blizini porodične kuće, kako je to istraga pokazala. Ali, R. M. je otkrila šokantnu pozadinu slučaja, da je bliži rođak silovao!

"Tri meseca nakon što me silovao saznala sam da sam trudna. Znao je da je dete njegovo, ali ga to nije zanimalo. Pretio mi je i ponašao se agresivno, zbog čega sam ćutala. Bojala sam se za sudbinu svog sina, ali i svoj život", govorila je uznemireno R. M.

Prema njenim tvrdnjama, prilikom porođaja i neprerezivanja pupčane vrpce nastupila je smrt deteta.

"Posle toga sam dete stavila u kantu i pokrila pelenom, pa ostavila ga u poljski ve-ce u blizini kuće. Nikom nisam smela ništa da govorim. Ne znam ko me je prijavio", kaže nesrećna žena.

Slučaj je otkriven posle anonimne prijave policiji. Osumnjičena je i nakon toga podvrgnuta lekarskom pregledu, kojim je utvrđeno da se porodila. Potom se slomila u policiji i sve priznala.

U Brekovici šok. Za osumnjičenu meštani imaju samo lepe reči. Opisali su je kao samohranu majku koja živi sa 21-godišnjim sinom i da je narušenog zdravstvenog stanja. Jedna od meštanki, koja nije želela da otkrije identitet, rekla je da niko nije primetio ništa čudno niti posumnjao da je u drugom stanju.

"Često je proteklih meseci bila bolesna i ležala u krevetu. Kupovali smo joj lekove i donosili, ali ni po čemu nismo primetili da se radi o trudnoći. Niti je ona o tome bilo kome govorila", kažu.

Svi materijalni dokazi se trenutno nalaze u Policijskoj stanici Bihać, a ovaj slučaj je dalje predat Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona. Navodno, postoje poruke u kojima stoji kako je bliži rođak R. M. pretio. Nezvanično, mobilni telefon je uzela policija.

Kurir.rs/Crna Hronka BiH

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track