DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD BANJALUKE: Vraćali se kućama posle radnog dana, pa sleteli kamionom u Vrbas! Radnik poginuo! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Avaz.ba

TRAGEDIJA

DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD BANJALUKE: Vraćali se kućama posle radnog dana, pa sleteli kamionom u Vrbas! Radnik poginuo! (UZNEMIRUJUĆE)

Bosna i Hercegovina -

Luka S. iz Jezera poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u kanjonu Tijesno kod Banjaluke kada je manji kamion s radnicima sleteo u korito Vrbasa.

U vozilu su se nalazila četiri radnika, trojica su uspela da se spasu doplivajući do obale, dok je nesrećni Luka S. ostao zaglavljen u vozilu koje je ubrzo potonulo.

Nesreća se dogodila oko 16.45 sati na magistralnom putu Banja Luka - Jajce.

Radnik ostao zaglavljen u potonulom kamionu
Radnik ostao zaglavljen u potonulom kamionufoto: Avaz.ba

Prema nezvaničnim informacijama, radnici su se vraćali kućama nakon što su u Banjaluci završili s poslom. Išli su prema Jajcu kada su pod još nerazjašnjenim okolnostima probili bankinu i sleteli u Vrbas.

Prema nepotvrđenim informacijama kamion je navodno preticao "golf" kojeg je tom prilikom zakačio usled čega je vozač kombija izgubio kontrolu nad vozilom što je dovelo do tragedije.

Na licu mesta odmah su upućeni policija, hitna pomoć i dva vatrogasna vozila, kako bi se vozilo izvuklo iz reke. Za to vreme saobraćaj je obustvaljen, što je stvorilo velike kolone vozila od po tri kilometra sa obe strane magistralnog puta.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja