ZGRABIO I SILOVAO DEČAKA (6) KOJI SE VRAĆAO OD BAKE! MONSTRUMA NA ROBIJU ŠALJE NEOBORIV DOKAZ: Evo šta su forenzičari pronašli na odeći mališana
Foto: Profimedia

TUŽILAŠTVO TRAŽI DA OSTANE U PRITVORU

ZGRABIO I SILOVAO DEČAKA (6) KOJI SE VRAĆAO OD BAKE! MONSTRUMA NA ROBIJU ŠALJE NEOBORIV DOKAZ: Evo šta su forenzičari pronašli na odeći mališana

Bosna i Hercegovina -

Tužilaštvo Kantona Sarajevo zatražilo je produženje pritvora za E. H. (19), koji je optužen da je u aprilu ove godine u Pazariću kod Sarajeva silovao šestogodišnjeg dečaka. Trenutno mu se sudi u Opštinskom sudu Sarajevo.

Šestogodišnjak je nakon jezivog slučaja, koji je šokirao javnost, bio pod stalnim nadzorom psihologa zbog teških trauma koje je doživeo, dok je E. H. odmah pritvoren.

Dečak je potom sklonjen u kuću ujaka s roditeljima. Dečakov ujak, neposredno nakon što je razotkriven 19-godišnji manijak, dobio je preteći SMS koji je prijavio policiji.

E. H. je na ulici zgrabio nesrećnog dečaka dok se vraćao od bake. Odneo ga je u prostoriju ispod kuće, gde ga je ljubio, strgao mu odeću i silovao ga.

Šestogodišnjak je sve ispričao majci, koja je slučaj prijavila policiji. Dečaka su pregledali pedijatri i potvrdili da je nad njim izvršeno seksualno nasilje. Dete nakon lekarskog pregleda od straha nije smelo da uđe u svoju kuću, a po dolasku iz bolnice, od straha nije smelo da izađe iz automobila. Zbog toga ga je ujak odveo sa majkom svojoj kući.

Uzeti su brisevi, a na dečakovoj odeći pronađene su stidne dlake, za koje su inspektori verovali da pripadaju osunjićenom, što je i potvrdila istraga. Ubrzo je usledilo podizanje optužnice i suđenje.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track