OBRAČUN KOD HAN PIJESKA DOGOVOREN NA FEJSBUKU: Muž sa rođakom smislio preko poruka kako da likvidira ženinog ljubavnika
Foto: Avaz.ba

DETALJI UBISTVA

OBRAČUN KOD HAN PIJESKA DOGOVOREN NA FEJSBUKU: Muž sa rođakom smislio preko poruka kako da likvidira ženinog ljubavnika

Bosna i Hercegovina -

Davor Vitić (33) iz Milića ubijen je kada je došao u selo Bogaze kod Han-Pijeska da se obračuna s Boškom Kovačevićem (28), suprugom Biljane Kovačević (39), s kojom je imao ljubavnu aferu.

Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu, policija je uhapsila supružnike i Boškovog rođaka Peru Mirovića (43), koji su saslušani. Očekuje se da će im biti određen pritvor. Obračun je, kako se saznaje, dogovoren porukama preko Fejsbuka, na kome su se Vitić i Kovačević prepucavali i razmenjivali pretnje zbog toga što je Kovačevićeva žena imala aferu s Vitićem.

"Zbog te afere supružnici su se žestoko posvađali, a Boško je preko Fejsbuka razmenjivao poruke i pretnje s Vitićem koji je, besan zbog te prepiske, odlučio da dođe do njihove kuće kako bi se obračunali", kaže izvor blizak istrazi.

Davor Vitić
Davor Vitićfoto: Facebook

On pojašnjava da je Vitića "golfom 2" u blizinu Kovačevićeve kuće dovezao prijatelj Branko Ružičić (31) i nisu uspeli ni da izađu iz vozila kada su, kako se sumnja, Kovačević i Mirović izašli iz kuće i zapucali iz poluautomatskih pušaka. Ispaljeno je više hitaca, a jedan je Vitića pogodio u glavu.

"Tokom uviđaja pronađene su dve puške koje su, najverovatnije, korišćene u ubistvu. Obe puške su oduzete i upućene na veštačenje da bi se utvrdilo iz koje je Vitić ubijen i ko je iz nje pucao", pojašnjava izvor iz policije.

Nezvanično, saznajemo da je policija teškom mukom pronašla čaure jer su one bile uklonjene kako bi se zločin prikrio.

"Čaure je s mesta zločina uklonila Biljana koja je zbog toga i uhapšena. Pritisnuta dokazima, ona je to i priznala pa je istražiteljima pokazala mesto gde ih je bacila", pojasnio je izvor iz policije.

Meštani Bogaza pričaju da su Davora Vitića i ranije viđali kako se ”mota” po selu, a priča se i da je Biljana, navodno, planirala da s njim pobegne od muža. Inače, Boško je 11 godina mlađi od nje i nosi njeno prezime, budući da je rođen kao Mirović.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track