BOSANAC U TRAVNIKU SAZNAO DA JE OSVOJIO DŽEKPOT U HRVATSKOJ: Odigrao više listića i dobio fenomenalna 4 miliona!
Foto: Facebook/Jospi Marjanović

srećnik

BOSANAC U TRAVNIKU SAZNAO DA JE OSVOJIO DŽEKPOT U HRVATSKOJ: Odigrao više listića i dobio fenomenalna 4 miliona!

Bosna i Hercegovina -

U Vodicama je ovog vikenda glavna vest bila je da je dobitak 32. kola Eurodžekpota izvučenog u petak u iznosu od vrtoglavih 4.295.479,70 kuna (oko 600.000 evra) uplaćen baš u tom mestu.

Brzo se saznalo da je dobitni listić uplaćen na prodajnom mestu u jednom supermarketu. Josip Marjanović iz Novog Travnika osvojio džekpot u Hrvatskoj i postao milioner.

Kompletna kombinacija nije pogođena, a Marjanović je ostvario takozvani dobitak druge vrste pogodivši na svom listiću svih pet od 50 brojeva iz velikog bubnja i još jedan broj od deset iz manjeg bubnja.

Josip Marjanović ima 51 godinu, živi stalno u Vodicama od kraja 1992. godine, gde se sa svojom širom porodicom doselio iz Travnika.

foto: Profimedia

Marjanovića su mediji potražili u subotu ujutro u njegovom omiljenom kafiću gde svakodnevno ispija kafu. Stalni gosti lokala kazali su da je bio i da je otišao nabaviti pečenje kako bi velikom feštom zbog dobitka počastio rodbinu i prijatelje.

"Na Eurodžekpotu uvek igram nekoliko listića", otkrio je Marjanović, dodajući kako svako kolo na svim listićima odigra posve različite brojeve u odnosu na prethodno kolo, a nikad istu kombinaciju.

Inače, u ovom kolu izvučeni su brojevi 4, 15, 17, 21, 23 – 6, 7, a srećković nije hteo da otkrije koji je to broj iz malog bubnja falio za glavni zgoditak.

"Evo mene natrag iz Bosne u Vodice već u ponedeljak. Naći ćemo se, popiti kafu, možete me snimiti i napraviti razgovor za novine", rekao je preko telefona Josip Marjanović.

Kurir.rs/Radio Sarajevo Foto: Facebook/Jospi Marjanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track