SKANDAL U SARAJEVSKOM  KLINIČKOM CENTRU: Teško povređenog starca izbodenog 35 puta šrafcigerom otpustili kući! POSLE 5 DANA UMRO, sin traži pravdu!
Foto: printscreen Avaz.ba

sramotno

SKANDAL U SARAJEVSKOM KLINIČKOM CENTRU: Teško povređenog starca izbodenog 35 puta šrafcigerom otpustili kući! POSLE 5 DANA UMRO, sin traži pravdu!

Bosna i Hercegovina -

SARAJEVO - Hazim Gaši ni posle tri meseca nije saznao ko je svirepo ubio i opljačkao oca Ćazima (86).

Njega su za sada nepoznati počinioci izboli i starac je posle pet dana, 10. maja, preminuo. Nesrećni čovek je 5. maja oko devet sati uveče brutalno izboden šrafcigerom 35 puta po čitavom telu u kući u sarajevskoj ulici Hum brdo, a potom i opljačkan. U kući je tada sa njim bio i moler koji je takođe napadnut i opljačkan.

.

foto: printscreen Avaz.ba

Hazim kaže da je iz kuće odneseno nešto malo novca, zlata i dokumenti, a tokom premetačine stvari napadači su sve uništili. Sudeći prema informacijama koje je dobio iz dosadašnje istrage, kobne noći bila su tri napadača. Dvojica su ušla u kući, dok je treći čuvao stražu. Hazim nam je otkrio da je njegov otac napadnut s leđa, dok su moleru nabili ruksak na glavu i ukrali mu novčanik. On je takođe uboden u leđa.

"Poznanik koji mi je preporučio tog molera, pozvao me je tu noć oko ponoći i rekao da se obojica nalaze u bolnici jer su napadnuti. Otac je bio u teškom stanju. Izboden po telu, pretučen, s uganutim zglobom... Celu noć smo bili na uviđaju sa policijom, a KCUS je hteo istu noć da otputi mog oca kući. Ne znam ni sam kako sam uspeo da ih ubedim da ga zadrže", kaže Hazim.

foto: printscreen Avaz.ba

Novi šok doživeo je kada su mu oca smestili na Kliniku za bolesti uha, grla i nosa.

"To mi je bilo van pameti. Niko nije hteo da ga primi, nijedna klinika. I posle dva dana otpuštaju ga iz KCUS-a iako je i dalje bio u teškom stanju i nije mi preostalo ništa drugo nego da ga odvedem kući, gde je ubrzo i umro", priča nam Hazim.

foto: printscreen Avaz.ba

On je najavio da će uskoro angažovati advokata jer neće, da dozvoliti da smrt njegovog oca ostane nerešen slučaj. Iz Tužilaštva Kantona Sarajevo kratko nam je potvrđeno da se na ovom predmetu radi. Više informacija o ovom slučaju nismo mogli dobiti.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printscreen Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track