MALI ALEN JE NESTAO PRE 32 GODINE U ZENICI! NJEGOVA SESTRA NE ODUSTAJE OD POTRAGE: Verujem da je živ i da ćemo se sresti! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

NIKAD GA NIJE UPOZNALA

MALI ALEN JE NESTAO PRE 32 GODINE U ZENICI! NJEGOVA SESTRA NE ODUSTAJE OD POTRAGE: Verujem da je živ i da ćemo se sresti! (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Pre 32 godine iz dvorišta porodične kuće u zeničkom naselju Bilmišće nestao je tada trogodišnji dečak Alen.

Njegova sestra Lamija i porodica nikada nisu prestali da ga traže, veruju da će se ponovo sresti.

Lamija Bjelošević rođena je godinu dana posle njegovog nestanka. Kaže da se ona lično uključila u potragu 2004. godine, ali da potraga nije nikada prekinuta od prvog dana njegovog nestanka.

foto: Facebook

"Nikada ni u jednom trenutku nismo gubili nadu da ga nećemo naći, čvrsto verujem da je živ i da ćemo se sresti", kazala je Lamija.

Uporna sestra godinama zamišlja njihov susret, a kaže da je osećaj čudan jer imaš jaku emociju prema nekome koga nikada fizički nije videla ni zagrlila, a rasli su ispod istog srca.

"Ne znam šta bih mu rekla kada ga vidim. Otkako sam postala i sama majka dosta emotivnije podnosim sve vezano za Alena, pa suze najviše pričaju o svemu. Verujem da ću reći da sam sestra koju je tražio da mu mama rodi, da je na leđima u obdanište nosi", kazala je Lamija.

Njihovi roditelji nikada nisu razmišljali o trećem detetu, a Lamija naglašava da je ona išla u isto obdanište gde je i on išao.

"Ja sam, verovao neko ili ne, ubeđena da ću ga pronaći. Inače sam emotivac i uporna i ono što ja osetim, verujem da će i biti. Intenzitet mog ubeđenja ne jenjava, nemam intervale da mislim, e sada dižem ruke od svega. Verujem u Božije određenje i da će naša priča na kraju imati pozitivan ishod", rekla je Lamija.

Poslednji pomak u potrazi je foto-robot kako bi Alen danas mogao da izgleda, sa svojih 36 godina. Foto-robota je napravio doc.dr. Hadžib Salkić, stručnjak za digitalnu forenziku sa Univerziteta Vitez u Travniku.

Lamija veruje da u njenoj potrazi mogu pomoći svi, jer ispoštuje i proveri svaku poruku i mogući trag.

"Delite moj post na društvenim mrežama, slobodno pišite na moj privatni profil, moj lični broj je 061 240 166, koji je dostupan svima ukoliko znaju bilo kakvu informaciju da mi jave" poručila je Lamija.

Kurir.rs/Radio Sarajevo Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track