BIO JE MAGISTAR, DOBAR DRUG I VELIKI NAVIJAČ: Prijatelji se opraštaju od Sarajlije koga je ubio grom na plaži kod Splita
Foto: Facebook

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ

BIO JE MAGISTAR, DOBAR DRUG I VELIKI NAVIJAČ: Prijatelji se opraštaju od Sarajlije koga je ubio grom na plaži kod Splita

Bosna i Hercegovina -

Sarajlija Irem Karišik (25) poginuo je u nedelju kada ga je pogodio grom na plaži u Mutograsu blizu Splita.

On se kupao s devojkom kad ga je ubio grom. Devojka je bila kraj njega kada se to dogodilo, ali srećom nije nastradala.

Karišik je završio Farmaceutski fakultet i bio je magistar farmacije. Radio je kao medicinski predstavnik u jednoj poznatoj firmi.

Prema riječima prijatelja, bio je talentovani mladić i dobar prijatelj. Bio je i navijač sarajevskog Željezničara, a od njega su se oprostili njegovi drugovi navijači s tribine 'Manijaci' na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

"Grom je udario u more, čula sam krik i tada sam shvatila da se dogodila tragedija. Iako je devojka bila do njega, ona nije stradala, i počela je da ga izvlači iz mora. Spasavanju se odmah priključilo dosta ljudi, ali nažalost, nesrećnom mladiću nije bilo spasa", kazala je meštanka Mutograsa.

U Mutogras je ubrzo stigao tim Hitne medicinske pomoći. Lokalni meštani su rekli da ne pamte ovakvu tragediju na njihovom području. Tragičan slučaj može biti opomena svima da se za vreme nevremena sklone na sigurno i nikako nevreme ne čekaju u moru.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track