POSLE SVAĐE BACIO BOMBU U DVORIŠTE, ZALUTALI GELER MU UBIO ŽENU: Primetili ranu kad su telo spremali za sahranu! TRAGEDIJA U ORAŠJU!
Foto: Avaz.ba

TUGA

POSLE SVAĐE BACIO BOMBU U DVORIŠTE, ZALUTALI GELER MU UBIO ŽENU: Primetili ranu kad su telo spremali za sahranu! TRAGEDIJA U ORAŠJU!

Bosna i Hercegovina -

Mate I. (61) iz Orašja uhapšen je zbog sumnje da je bombom slučajno ubio vanbračnu suprugu Mandu G.

Ovaj neverovatni događaj odigrao se u selu Ugljare, a otkriven je sasvim slučajno i to kada su pripremali telo za sahranu.

Prema informacijama iz MUP Posavskog kantona, policiji u Orašju prijavljeno je kako je u bolnicu oko tri sata nakon ponoći dovezena žena, kojoj je pružena lekarska pomoć, te da je ona pola sata kasnije preminula.

"Tokom pripreme preminule za sahranu na telu je uočena rana za koju su policajci Policijske stanice Orašje utvrdili da je zadobijena od bacanja ručne bombe u dvorište", kazali su iz policije.

Mate je, navodno, tu noć imao neke razmirice sa njenim sinovima. Pošto su se posvađali u dvorištu, i svako otišao "svojim putem", I. M. je iz kuće uzeo ručnu bombu i u afektu je bacio u dvorište, ali nije imao nameru da nekog povredi.

Žena je za to vreme bila u kući i nakon nekog vremena je počela da se žali kako se ne oseća dobro. Niko nije ni sumnjao da je povređena, ali je zbog bolova prevezena u bolnicu. Nakon što je žena preminula, utvrđeno je da je najvjerovatnije kroz prozor kuće uleteo mali geler, koji je pogodio u predelu grudnog koša.

Izvor blizak istrazi rekao je da će biti obavljena detaljnija istraga, ali da za sada misle da Mate nije imao nameru da ubije suprugu.

Kurir.rs/ Faktor.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track