Najnovije vesti

OGLAS BOSANCA HIT U SVETU: Prodaje se Yugo 45 SPECIJALIZOVAN za borbu protiv NLO! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Halo oglasi

MOŽE I ZAMENA

OGLAS BOSANCA HIT U SVETU: Prodaje se Yugo 45 SPECIJALIZOVAN za borbu protiv NLO! (FOTO)

Bosna i Hercegovina

Državljanin BiH objavio je u oglasima da prodaje automobil "jugo 45" koji je umotan u aluminijumsku foliju i ima "NASA" satelit na krovu i tvrdi da je neobični dizajn urađen ciljano, jer je automobil nevidljiv radarima NLO.

U opisu se navodi da je vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Raspolaže sa 1.066 konjskih snaga, a maksimalna brzina nije poznata.

1 / 5 Foto: Printscreen/ Halo oglasi
foto: Printscreen/ Halo oglasi

Uz vozilo dolazi i "oprema za svemir": satelitski komunikator svih mogućih frekvencija podešenih tako da ne ometaju vazdušni saobraćaj, može locirati više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svetlosnim godinama), obložen je folijom neprobojnom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema. Uz vozilo dolaze i svemirska odela. Početna cena je 999,99 konvertibilnih maraka (510 evra), a vozilo se navodno nalazi u Banjaluci.

foto: Printscreen/ Halo oglasi

Ono što je nasmejalo mnoge jeste da se vozilo može dobiti u zamenu za "običnu civilnu varijantu, krave, koze, svinje i ajkule, ali da drakule ne prolaze". Ovaj oglas je izazvao veliku pažnju, objavljen je pre 20 dana, a o njemu sada pišu mediji iz regiona, ali i strani, među njima i Dejli mejl.

Kurir.rs/ Klix.ba

Foto: Printscreen/ Halo oglasi

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...