BOŠNJACI SE HVATAJU ZA GLAVU ZBOG BAKIROVE ŽENE: Ovo što radi Sebija Izetbegović nije radio ni Kim Džong-un! (FOTO)
Foto: Printskrin/Facebook

bistra i providna

BOŠNJACI SE HVATAJU ZA GLAVU ZBOG BAKIROVE ŽENE: Ovo što radi Sebija Izetbegović nije radio ni Kim Džong-un! (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

SARAJEVO - Predizborna kampanja u Bosni i Hercegovini nije mogla da prođe bez suludih poteza i bizarnosti, a zasad je jedan od najbizarnijih reklamiranje supruge predsednika SDA Bakira Izetbegovića, Sebije Izetbegović, na flašama vode.

Gospođa Izetbegović se na listi SDA kandidovala za poslanika u Parlamentu BiH, a nedavno se raji predstavila na stranačkoj tribini u Sarajevu. Sebija Izetbegović je inače tokom mandata svog supruga u Predsedništvu BiH postala direktorka Kliničkog centra u Sarajevu (KCUS), a njeno upravljanje ovom institucijom obeleženo je nizom skandala.

foto: Printscreen Facebook

Najnoviji skandal dogodio se međutim na tribini u Sarajevu gde su se predstavljali kandidati SDA, a na kojoj je prisutnima deljena voda sa slikom Sebije Izetbegović.

Javnost je burno reagovala, a građani su je ismejali na Fejsbuku. Svoj komentar je na profilu objavila i analitičarka Ivana Marić, a njen status prenosimo u celosti:

"Bistra ili providna kao voda? Pa stvarno, ljudi. Dajte malo kontrolišite svoj ego i idolopoklonstvo, da vam nešto ostane i za naredne moćnike. Svoju sliku na flašu vode nije stavio čak ni Kim Džong-un. Čega se pametan stidi... – napisala je Marić na ovoj društvenoj mreži.

Na njenom službenom Fejsbuk profilu objavljen je i odgovor na napade:

“Osvrćući se na napade i pokušaje medijskog linča, koje je preživela od strane pojedinih medija, prof.dr.Izetbegović kazala je sinoć na predizbornom skupu SDA da za moralnog, vrednog i čestitog čoveka postoji samo jedna sila pred kojom se klanja".

Kurir.rs/Avaz.ba/Index.hr

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track