IVANIĆ GLASAO U BANJALUCI: Uveren sam u izbornu pobedu! Biće ovo lep, kulturan i srećan dan za Srpsku!
Foto: SRNA

GLASAO SRPSKI ČLAN PREDSEDNIŠTVA BIH

IVANIĆ GLASAO U BANJALUCI: Uveren sam u izbornu pobedu! Biće ovo lep, kulturan i srećan dan za Srpsku!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Kandidat Saveza za pobjdu za srpskog člana Predsedništva BiH Mladen Ivanić smatra da će danas biti praznik demokratije, te da je ubeđen u izbornu pobedu.

Ivanić je rekao da je njegova procena da mu i na ovim izborima treba isti broj glasova kao i prije četiri godine, kada ih je u mnogo težim uslovima dobio 318.000, ali da ne vidi razlog zašto ne bi imao i više jer je, kako tvrdi, njegov "politički protivnik slabiji nego što je bio pre četiri godine".

foto: SRNA

"Ne bih se kandidovao da nisam potpuno ubeđen u izbornu pobjedu", rekao je Ivanić danas novinarima pošto je sa suprugom glasao u Školi učenika u privredi u Banjaluci. Ivanić je izrazio nadu da će veliki broj građana izaći na izbore i da će odlučiti ko će ga voditi naredne četiri godine.

"Potpuno sam uveren da će ovo biti jedan lep, kulturan, civilizovan i srećan dan za Republiku Srpsku uprkos svim najavama o nemirima, revolucijama i rušenjima", istakao je Ivanić.

On je poručio da Republika Srpska neće imati problema kod konstituisanja vlasti bez obzira šta da se desi, te da će učiniti sve da izbori proteknu regularno i da se provede izborna volja.

Kurir.rs/SRNA

Foto: SRNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track