Najnovije vesti

KOVAČEVIĆ: Ako Govedarica tvrdi da je predsednik Republike, može reći i da je Napoleon ili Supermen
Kovačević i Govedarica, Foto: RTRS/Youtube

izbori u bIh

KOVAČEVIĆ: Ako Govedarica tvrdi da je predsednik Republike, može reći i da je Napoleon ili Supermen

Bosna i Hercegovina

Portparol SNSD-a, Radovan Kovačević, izjavio je da predsednik SDS-a "Vukota Govedarica za sebe može reći da je predsednik Republike Srpske isto koliko može reći i da je on Napoleon Bonaparta ili Supermen".

"Do izbora svi smo znali da je gospodin Govedarica neozbiljan kandidat za predsednika Republike, a sada svi možemo da vidimo i da je neozbiljan čovek", rekao je Kovačević komentarišući izjavu Govedarice da je pobedio na izborima i da mu pobedu niko neće oduzeti.

On kaže da SNSD nije imao potrebu da bilo šta krade, za šta ih opozicija optužuje, jer izborni rezultat koji je postigao SNSD na ovim izborima jeste rezultat kontinuiteta rada ove stranke.

"Rezultat koji je SNSD ostvario na poslednjim lokalnim izborima 2016. kada su naši kandidati za načelnike i gradonačelnike osvojili oko 365.000 glasova, verujem da će to otprilike biti rezultat našeg predsednika i budućeg srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika sada kada se prebroje glasovi koji dolaze poštom", istakao je Kovačević.

On je pozvao opoziciju u Republici Srpskoj da postane korektivni, a ne destruktivni faktor i da prestanu sa pokušajima da naprave vanredno stanje, jer građani Srpske to ne žele.

"Opoziciju pozivam da se uozbilji i da počne ozbiljno i odgovorno da radi svoj posao. Ovo što oni rade je pokušaj pravljenja vanrednog stanja u Republici Srpskoj, a građani to ne žele", poručio je Kovačević.

Kurir.rs/RTRS Foto: RTRS/Youtube

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...